Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Se construiesc 20 de noi locuri de parcare în Alba Iulia, în locul fostelor garaje improvizate: Pe ce străzi vor apărea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se construiesc 20 de noi locuri de parcare în Alba Iulia, în locul fostelor garaje improvizate: Pe ce străzi vor apărea

Locuitorii din zona blocurilor M și de pe Strada Arnsberg din Alba Iulia se vor bucura în curând de 20 de noi locuri de parcare.

Aceste locuri au fost create pe amplasamentul garajelor improvizate, care au fost recent demolate pentru a face loc inițiativei de îmbunătățire a infrastructurii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dintre cele 20 de locuri, 9 se găsesc în proximitatea blocurilor M, oferind rezidenților un acces mai comod și soluționând problema lipsei de spații de parcare.

CITEȘTE ȘI: Se demolează garajele din cartierul Cetate din Alba Iulia, din spatele blocurilor M: Se vor amenaja parcări rezidențiale

Celelalte 11 locuri au fost amenajate pe Strada Arnsberg, unde solicitările pentru parcări suplimentare erau de asemenea în creștere.

Reprezentanții primăriei au declarat că această inițiativă face parte din eforturile continue ale administrației locale de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor prin optimizarea spațiilor de parcare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea