Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO| Se demolează garajele din cartierul Cetate din Alba Iulia, din spatele blocurilor M: Se vor amenaja parcări rezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia continua demolarea garajelor din cartierul Cetate din Alba Iulia, în locul cărora vor fi amenajate parcări rezidențiale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Luni dimineața, de la primele ore, s-a început demolarea garajelor situate în spatele blocurilor M din Cetate. Oamenii au avut termen până în 30 octombrie să desființeze singuri construcțiile ridicate pe domeniul public.

Este vorba despre garajele care se aflau în Cetate, în zonele Albina – spate M-uri, spital și în spatele Bulevardului Transilvaniei. Pentru construcțiile respective, Primăria nu a mai prelungit contractele de concesiune.

YouTube video

Proprietarii garajelor în cauză au primit înștiințări din partea Poliției Locale anterior demolării, iar unii locatari și-au demontat singuri construcțiile. Persoanele care nu au procedat la desființarea acestora, au avut termen până în 30 noiembrie, în caz contrar, fiind dărâmate pe cale administrativă, fără ca primăria să își asume răspunderea pentru eventualele prejudicii aduse bunurilor aflate în interiorul construcției în momentul desființării.

În locul garajelor respective, administrația locală va amenaja locuri de parcare rezidențiale. Este o soluție optimă, având în vedere lucrările de mobilitate și nevoia sporită de a găsi soluții pentru ca albaiulieni să aibă unde să își lase autoturismele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe articole vestimentare, confiscate de polițiști în urma unor controale la comercianții din Aiud, Sebeș și Blaj: Amenzi de 24.000 de lei 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe articole vestimentare, confiscate de polițiști în urma unor controale la comercianții din Aiud, Sebeș și Blaj: Amenzi de 24.000 de lei Comercianții din Aiud, Sebeș și Blaj au fost verificați joi, 2 mai 2024, de polițiștii care au dat amenzi de 24.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Potrivit IPJ Alba, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea