Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Se demolează garajele din cartierul Cetate din Alba Iulia, din spatele blocurilor M: Se vor amenaja parcări rezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia continua demolarea garajelor din cartierul Cetate din Alba Iulia, în locul cărora vor fi amenajate parcări rezidențiale.

Luni dimineața, de la primele ore, s-a început demolarea garajelor situate în spatele blocurilor M din Cetate. Oamenii au avut termen până în 30 octombrie să desființeze singuri construcțiile ridicate pe domeniul public.

Este vorba despre garajele care se aflau în Cetate, în zonele Albina – spate M-uri, spital și în spatele Bulevardului Transilvaniei. Pentru construcțiile respective, Primăria nu a mai prelungit contractele de concesiune.

YouTube video

Proprietarii garajelor în cauză au primit înștiințări din partea Poliției Locale anterior demolării, iar unii locatari și-au demontat singuri construcțiile. Persoanele care nu au procedat la desființarea acestora, au avut termen până în 30 noiembrie, în caz contrar, fiind dărâmate pe cale administrativă, fără ca primăria să își asume răspunderea pentru eventualele prejudicii aduse bunurilor aflate în interiorul construcției în momentul desființării.

În locul garajelor respective, administrația locală va amenaja locuri de parcare rezidențiale. Este o soluție optimă, având în vedere lucrările de mobilitate și nevoia sporită de a găsi soluții pentru ca albaiulieni să aibă unde să își lase autoturismele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO | INCENDIU la o anexă gospodărească din Arieșeni: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la o anexă gospodărească din Arieșeni: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit marți după-masa la o anexă gospodărească din Arieșeni. Intervin pompierii din Câmpeni cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE FOTO | INCENDIU în cartierul Bărăbanț: Arde acoperișul unei locuințe. Două persoane intoxicate cu fum, asistate medical Secția de pompieri Câmpeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea