Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Se demolează garajele din cartierul Cetate din Alba Iulia, din spatele blocurilor M: Se vor amenaja parcări rezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia continua demolarea garajelor din cartierul Cetate din Alba Iulia, în locul cărora vor fi amenajate parcări rezidențiale.

Luni dimineața, de la primele ore, s-a început demolarea garajelor situate în spatele blocurilor M din Cetate. Oamenii au avut termen până în 30 octombrie să desființeze singuri construcțiile ridicate pe domeniul public.

Este vorba despre garajele care se aflau în Cetate, în zonele Albina – spate M-uri, spital și în spatele Bulevardului Transilvaniei. Pentru construcțiile respective, Primăria nu a mai prelungit contractele de concesiune.

Proprietarii garajelor în cauză au primit înștiințări din partea Poliției Locale anterior demolării, iar unii locatari și-au demontat singuri construcțiile. Persoanele care nu au procedat la desființarea acestora, au avut termen până în 30 noiembrie, în caz contrar, fiind dărâmate pe cale administrativă, fără ca primăria să își asume răspunderea pentru eventualele prejudicii aduse bunurilor aflate în interiorul construcției în momentul desființării.

În locul garajelor respective, administrația locală va amenaja locuri de parcare rezidențiale. Este o soluție optimă, având în vedere lucrările de mobilitate și nevoia sporită de a găsi soluții pentru ca albaiulieni să aibă unde să își lase autoturismele.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Ziua Națională a României, sărbătorită de prichindeii de la Grădinița cu P.P. nr. 9 din Alba Iulia. Au îmbrăcat costume populare, au cântat și au dansat pe cântece din folclorul copiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de prichindeii de la Grădinița cu P.P. nr. 9 din Alba Iulia. Preșcolarii au îmbrăcat costume populare, au cântat și au dansat pe cântece din folclorul copiilor.

Micuții au îmbrăcat straie de sărbătoare și au aflat despre cum sărbătoreau bunicii și străbunicii în cadrul proiectului tematic: Țara mea/ Românași și româncuțe.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

La centrul tematic au fost amenajate colțuri cu obiecte artizanale: vase de lut, linguri de lemn, cofițe, rame de țesut, ștergare, costume populare din zona noastră. Au aflat despre utilitatea lor și cum trăiau bunicii și străbunicii noștri.

Au îmbrăcat costume populare cântând și dansând pe cântece din folclorul copiilor.

Preșcolarii de la cele patru grupe împreună cu tot personalul grădiniței le doresc tuturor românilor „La mulți ani cu sănătate!”


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare