Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Scutul pădurii, pe drumurile din Munții Apuseni. Amenzi și material lemnos confiscat de polițiștii din Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Controalele din zilele trecute pe drumurile din Munții Apuseni s-au lăsat cu amenzi și material lemnos confiscat de polițiștii din Câmpeni. Aceștia au indisponibilizat o cantitate de aproape 17 metri cubi de lemne, șoferul din Sohodol fiind și amendat.

La data de 9 august 2019, în jurul orei 18.15, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Valea Arieșului pentru combaterea transportului ilegal de material lemnos, pe DN 75, au oprit, pentru control, o autoutilitară care transporta material lemnos și era condusă de un bărbat de 40 de ani, din comuna Sohodol, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport pentru cei 16,9 metri cubi de material lemnos transportat.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar față de șoferul autoutilitarei a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea