Ziarul Unirea

FOTO: Scutul pădurii, pe drumurile din Munții Apuseni. Amenzi și material lemnos confiscat de polițiștii din Câmpeni

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Controalele din zilele trecute pe drumurile din Munții Apuseni s-au lăsat cu amenzi și material lemnos confiscat de polițiștii din Câmpeni. Aceștia au indisponibilizat o cantitate de aproape 17 metri cubi de lemne, șoferul din Sohodol fiind și amendat.

ELIT

La data de 9 august 2019, în jurul orei 18.15, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Valea Arieșului pentru combaterea transportului ilegal de material lemnos, pe DN 75, au oprit, pentru control, o autoutilitară care transporta material lemnos și era condusă de un bărbat de 40 de ani, din comuna Sohodol, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport pentru cei 16,9 metri cubi de material lemnos transportat.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar față de șoferul autoutilitarei a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Paduraru 13 august 2019 at 15:06

Nimeni nu stie cum poti,informa acest Scut,! Daca ei citesc ar fi bine sa controleze traficul de lemne de pe str Mircea cel Mare din Sebes. Ar ramibe socati de ce ar descoperi!

Comentariile sunt oprite