Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| SCUTUL PĂDURII în Alba: 68 de pomi de Crăciun, confiscați de polițiști la Albac

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma unui control în teren, polițiști din Apuseni au confiscat 68 de pomi de Crăciun. Acțiunile de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de pomi de Crăciun vor continua.

La data de 3 decembrie 2020, în urma unui control efectuat de polițiștii Postului de Poliție Albac, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Horea Apuseni Gârda, în locul numit ”Pădurea Bisericii” situat pe raza comunei Albac, au fost depistați 68 de pomi de Crăciun care ar fi fost tăiați în mod ilegal.

Pomii de Crăciun au fost dați în custodia ocolului silvic, iar polițiștii continuă cercetările în vederea identificării persoanelor care i-au tăiat ilegal, în vederea tragerii lor la răspundere penală.

De la începutul acțiunii de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de pomi de Crăciun, polițiștii din județul Alba au confiscat 540 de pomi de Crăciun.

Controalele vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea