Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: ”Școala altfel” la Clubul Copiilor din Aiud: Recitaluri, ateliere, coșulețe de Paște, desene pe asfalt și alte activități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Clubul Copiilor Aiud a desfășurat luni, 18 aprilie, diferite activități în cadrul programului ”Școala Altfel: Să Știi mai multe, să fii mai bun!”, la care au participat copiii înscriși în cadrul cercurilor, dar și elevi de la Colegiul Național “Titu Maiorescu” și Școala Generală cu clasele I-VIII ”Axente Sever” din Aiud.

Activitățile s-au desfășurat pe ateliere, confectionând coșulete de Paște, mascote de primăvară, pictură și grafică pe teme de primăvară, precum și o multitudine de desene pe asfalt.

Pe timpul activităților, un frumos recital a fost susținut de copiii din cadrul cercului de muzică, interpretând piese de muzică rock, jazz și muzica populară.

”Considerăm că a fost un bun prilej de a ne populariza activitățile desfășurate în cadrul cercurilor de la Clubul Copiilor, activități gratuite pentru toti copiii doritori din oraș”, a transmis reprezentantul Clubului de Copii din Aiud.

Activitatea de luni a fost încheiată cu succes, printr-o horă mare în care s-au prins toți copiii participanți la cercuri. (C.M.)

[nggallery id=1964]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński Luni, 1 iulie 2024, ora 19:00, va avea loc un concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński. Citește și: JOI, 27 iunie: Noi întâlniri ale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea