Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ”Școala Altfel”, la Aiud. 15 elevi de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” învață limba franceză prin improvizații teatrale. Stagiu organizat de Primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria municipiului Aiud, în parteneriat cu Colegiul Național ”Titu Maiorescu” și Asociația ”Procédé Zèbre” din Franța, organizează,  în perioada 18 – 20 aprilie 2016, un stagiu destinat elevilor colegiului aiudean, în cadrul căruia, 15 tineri liceeni pot învăța limba franceză prin improvizații teatrale, muncă în echipă și discuții pe baza unor fragmente de text în limba franceză.

Activitățile din cadrul stagiului, intitulat „Învățarea limbii franceze prin teatru”, au loc la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” și sunt coordonate de Fabrice Dubusset, directorul artistic al Asociației Procédé Zèbre, Christian Rodier, profesor de limba franceză și de profesoarele Gâlea Gabriela și Stîncel Diana, din partea Colegiului Național ”Titu Maiorescu”.

”Acest stagiu este ocazia perfectă de a stabili cooperarea între profesorii români și artiștii francezi și reprezintă totodată, continuarea cooperării dintre cele două orașe înfrățite, Aiud și Cusset”, transmit reprezentanții primăriei Aiud.

Activitatea este organizată în cadrul programului ”Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun”. (A.M.)

[nggallery id=1959]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea