Rămâi conectat

Sport

FOTO: Şase atleţi cugireni au urcat pe podium la concursul naţional “Alba City Race “2015

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia City Race 2015 Start48Şase atleţi ai Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir au urcat pe podiumul Concursului Naţional de cros “Alba City Race “2015, care a avut loc recent la Alba Iulia. Organizată sub egida “Aleargă în cealaltă capitala”, competiţia a reuşit să adune la startul ei aproximativ 700 de alergători de toate vârstele şi din toată ţara.

Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir a participat cu un număr de 19 SPORTIVI, dintre care şase s-au impus pe podium, iar alţi patru au reuşit să se claseze în primii şase.

Astfel la categoria de vârstă până la 10 ani, la fete, cugireanca Mătîcă Corina a ocupat locul I, iar Colhon Alexandra s-a clasat pe locul III, în timp ce la băieţii Măgureanu Ciprian s-a impus pe locul ÎI şi Corciova Antonio, pe locul III. CSO Cugir a obţinut rezultate bune şi la categoria băieţi, 11-14 ani, prin atleţii Paraschiv Paul, locul ÎI şi Urîtoiu Ionică, locul III.

Potrivit antrenorului prof. Gheorghe Hăprian “pe lângă plăcerea de a alerga “Albă City Race” a constituit un bun prilej de verificare înaintea Campionatului Naţional de Cros din 21.03.2015 de la Băile Felix, unde dorim să obţinem cât mai multe locuri fruntaşe,”
În cadrul competiţiei de cros “Albă City Race “2015, pe lângă sportiviI CSO Cugir care au urcat pe podium, s-au mai remarcat: Mihai Emil, Dudaş Andreea, Cugerean Mihai, Jinariu Anamaria, Măgureanu Aida.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea