Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: ”Sărbătoarea Cărții” și a prietenilor ei la Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ceasurile primăverii de joi, 21 aprilie 2016, au răsunat de glasurile elevilor Liceului „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud, care au dovedit mult talent, cunoștințe bogate și imaginație creativă în timpul activităților de cinstire a Cărții și a prietenilor ei.

marsul cartii abrud005Aflată la a treia ediție a acestei manifestări județene, Ziua Cărții și a Bibliotecarului a fost sărbătorită de către elevii și profesorii școlii abrudene printr-o paletă de activități diverse și interesante. De la lecturarea unor texte ale scriitorilor preferați până la activități de recreare a unor opere literare, de la concursuri de cultură generală la redări scenice ale unor secvențe literare, toate momentele i-au captivat pe copii și le-a redat încrederea în ideea că destinul Cărții este nemuritor.

Activitățile au culminat cu tradiționalul ,,Marș al Cărții” la care au participat elevii ciclului gimnazial și elevii claselor de filologie din ciclul liceal. Cu toții și-au arătat astfel susținerea pentru permanența actului lecturii în viața noastră, dovedind încă o dată că școala abrudeană trăiește sub semnul Cărții.

”Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această activitate: profesorii Marius Mateiu, Bianca Cîmpian, Liliana Onețiu, Angela Sicoe, Felicia Ghiura, Marcel Stan, Beniamin Groza, Cristian Cîra, Leontin Costea, Mirela Cioflica, Mihaiela Oproiu, Alin Bar, bibliotecarul Mariana Bendea și nu în ultimul rând conducerii liceului – doamnei director Mariana Tanțoș și doamnei director adjunct Marcela Martin.” au transmis tuturor reprezentanții liceului din Abrud.

Ovidiu CULDA 

[nggallery id=1995]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea