FOTO: ”Sărbătoarea Cărții” și a prietenilor ei la Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud

Ceasurile primăverii de joi, 21 aprilie 2016, au răsunat de glasurile elevilor Liceului „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud, care au dovedit mult talent, cunoștințe bogate și imaginație creativă în timpul activităților de cinstire a Cărții și a prietenilor ei.

marsul cartii abrud005Aflată la a treia ediție a acestei manifestări județene, Ziua Cărții și a Bibliotecarului a fost sărbătorită de către elevii și profesorii școlii abrudene printr-o paletă de activități diverse și interesante. De la lecturarea unor texte ale scriitorilor preferați până la activități de recreare a unor opere literare, de la concursuri de cultură generală la redări scenice ale unor secvențe literare, toate momentele i-au captivat pe copii și le-a redat încrederea în ideea că destinul Cărții este nemuritor.

ELIT

Activitățile au culminat cu tradiționalul ,,Marș al Cărții” la care au participat elevii ciclului gimnazial și elevii claselor de filologie din ciclul liceal. Cu toții și-au arătat astfel susținerea pentru permanența actului lecturii în viața noastră, dovedind încă o dată că școala abrudeană trăiește sub semnul Cărții.

”Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această activitate: profesorii Marius Mateiu, Bianca Cîmpian, Liliana Onețiu, Angela Sicoe, Felicia Ghiura, Marcel Stan, Beniamin Groza, Cristian Cîra, Leontin Costea, Mirela Cioflica, Mihaiela Oproiu, Alin Bar, bibliotecarul Mariana Bendea și nu în ultimul rând conducerii liceului – doamnei director Mariana Tanțoș și doamnei director adjunct Marcela Martin.” au transmis tuturor reprezentanții liceului din Abrud.

Mihail David - 2020

Ovidiu CULDA 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...