// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Sara Daichendt și Dragoș Schiau, miss și mister boboc 2018, la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș

Sara Daichendt și Dragoș Schiau au câștigat titlurile de miss și mister boboc 2018 la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, ce a avut loc la finalul lunii noiembrie. Evenimentul a încheiat seria balurilor din acest an din județul Alba.

Bobocii au trebuit să țină cont, în modul de prezentare, vestimentație, atitudine, comportament, de tema balului „SUPEREROII”, iar organizatorii au încercat să-i pună în dificultate prin probe specifice. Participanții și-au ales fiecare un personaj cu puteri mai mult sau mai puțin supranaturale, din universul cinematografic sau unul  creat de ei. La bal au concurat șapte perechi.

De altfel, Sara Daichendt a câștigat și premiul de miss boboc ziarul ”Unirea”, în urma concursului organizat pe pagina de internet, în urma căruia internauții au putut vota participanții preferați.

De asemenea, premiul de mister boboc Ziarul Unirea a fost câștigat de către Gabriel Hulea.

Credit foto: Ștefan Doncean

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419