Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Săptămâna europeană pentru securitate și sănătate în muncă: ITM Alba a organizat o întâlnire cu tematica „Afecțiuni musculo-scheletice”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna europeană pentru securitate și sănătate în muncă: ITM Alba a organizat o întâlnire cu tematica „Afecțiuni musculo-scheletice”

Cu ocazia Săptămânii Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă, ITM Alba, instituție condusă de Inspectorul Șef Izabella Ursaleș, a organizat, în sala de ședințe a DGASPC Alba, o întâlnire cu tematica „Afecțiuni musculo-scheletice”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, au fost prezentate o serie de materiale bazate pe această temă, cu exemple din diverse domenii de activitate, care au conținut:

  • domenii de activitate frecvente, unde pot apărea asemenea afecțiuni
  • efectele asupra organismului
  • modalități de reducere a expunerii angajaților la activități care pot duce la afecțiuni musculo-scheletice

Mai mult, s-a discutat și despre problemele curente ale activității de prevenire și protecție constatate de inspectorii de muncă din cadrul ITM Alba, în controalele efectuate, cu ocazia verificării și avizării dosarelor de cercetare cu incapacitate temporară de muncă.

Organizată în fiecare an, în luna octombrie, Săptămâna europeană pentru securitate și sănătate în muncă reprezintă un punct de atracție al fiecărei campanii „Locuri de muncă sigure și sănătoase”.

Datorită sutelor de evenimente de sensibilizare organizate în Uniunea Europeană și nu numai, precum și stimulentului suplimentar oferit de acoperirea mediatică, aceasta este ocazia ideală de a vă implica în campanie.

Printre activitățile organizate pentru sărbătorirea Săptămânii europene se numără proiecții speciale de film, evenimente desfășurate prin mijloacele de comunicare socială, conferințe, expoziții, concursuri și sesiuni de formare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea