Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Sănătatea Cluj – Industria Galda 1-1 (1-1), în prima etapă a returului | Daniel Lupșan a egalat pentru campioana deplasărilor!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos și-a confirmat în fața „virușilor verzi” statutul de campioană a deplasărilor în eșalonul terț, formația lui Paul Ciucă reușind o remiză în prima etapă a returului, 1-1 (1-1) cu Sănătatea Cluj, echipă în fața căreia nu a pierdut niciodată în Liga a 3-a.

A fost un meci tensionat, ambele formații închiend un un om mai puțin pe teren, punctul cucerit de găldeni însemnând un cadou pentru Gligor Udrea, directorul sportiv al Industriei, care și-a anversat ziua de naștere. Gașpar a deschis scorul în minutul 23 (după o lovitură liberă, reluare cu capul), iar D. Lupșan a egalat 9 minute mai târziu (a deviat în plasă, tot cu capul, pasa lui Baghiu de pe stânga).

*Paul Ciucă: „Dacă eram mai lucizi la finalizare, puteam câștiga”

Un meci de luptă, încheiat cu un rezultat echitabil. Am avut ceva ezitări pe faza defensivă, dacă eram mai atenți și lucizi în atac puteam câștiga. Se vede că ne-am antrenat toată iarna pe sintetic, zic că se putea și mai bine. A fost o deplasare dificilă, e bine că am luat un punct”, a spus antrenorul Paul Ciucă.

Paul Ciucă a început cu o formulă cu 4 juniori, însă în minutul 18, Bedelean a solicitat înlocuirea, din motive medicale, meciul fiind unul disputat, dar fără prea multe oportunități. În actul secund, după ce clujenii au rămas în inferioritate, Industria a irosit două ocazii de tranșa meciul, prin Baghiu și D. Lupșan.  La prima reprezentație din retur, găldenii au înfruntat “virușii verzi”, ce au o serie de 7 jocuri invincibile în Seria a 5-a din Liga a 3-a.

Au fost dictate și două eliminări, Negru (68) – de la gazde (fault în postură de ultim apărător la S. Mureșan) și Dup (88) – de la oaspeți (cumul de avertismente, primite în minutele 81 și 88!!!). Palmaresul ocupantei ultimei trepte a podiumului împotriva Sănătății este imaculat, fără eșec în cele 7 dispute cu Sănătatea, în tur, la Galda de Jos fiind 2-1 pentru amfitrioni. Înaintea partidei de debut a returului, echipierii Galdei și-au încasat salariile pentru luna ianuarie, iar săptămâna viitoare vor primi drepturile aferente lunii februarie.

Sănătatea: F. Lăzăreanu – Cr. Paul, D. Matei, E. Negru, Țârlea – Bria, Ciupe, Ad. Lupu, D. Cosma – Gașpar, Șoimușan; rezerve Todoran – Varodi, Pintea, Pașca, D. Bucur, Yuh, Misăraș. Antrenor Marius Semeniuc și Csaba Kiss.

Industria: Iancău – Fl. Schiau (70, Dup), Haiduc, R. Trif, Boancă – Vonya (75, D. Sîrbu) – Frențiu, D. Lupșan, Bedelean (18, Baghiu; 75, M. Cristea), A. Costea – S. Mureșan; rezerve Angeru, Olar, R. Moga. Antrenor Paul Ciucă.

În runda următoare, Industria joacă pe teren propriu cu FC Avrig.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=5289]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea