Rămâi conectat

Sport

FOTO: Salbă de medalii pentru atletele de la CS Unirea Alba Iulia şi LPS Alba Iulia la naționalele de marș | Ana Rodean, iarăşi campioană naţională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atletele din Cetatea Marii Uniri s-au remarcat la Campionatele Naționale de marș disputate la București, la categoriile seniori, tineret, juniori 1, 2, și 3, copii 1, sportivele legitimate la CS Unirea Alba Iulia şi LPS Alba Iulia reuşind să cucerească 5 medalii, dintre care una de aur prin Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia), care a devenit iarăşi campioană naţională în proba de 20 kilometri marş, senioare.

De asemenea, Mihaela Acatrinei (CS Unirea Alba Iulia) şi-a trecut în cont o medalie de argint la tineret şi una de bronz la senioare. La junioare 1, Roxana Panţa (LPS Alba Iulia-CS Unirea Alba Iulia) a reuşit să cucerească medalia de argint, devenind vicecampioană naţională, iar la tineret, Bianca Molnar a urcat pe ultima treaptă a podiumului. În plus, albaiuliencele Ana Rodean, Mihaela Acatrinei şi Mihaela Puşcău (CSU Reşiţa) au cucerit titlul naţional pe echipe, la senioare, concurând pentru CS Universitar Reşiţa. De asemenea, Bianca Molnar a mai luat locul întâi la echipe-tineret şi locul doi la senioare-echipe, dar pentru CSU Reşiţa.

Ca locuri obţinute sunt foarte mulţumit, nu mă aşteptam să cucerim atâtea medalii. Timpii însă nu au fost la nivelul la care au muncit fetele şi la nivelul aşteptărilor noastre, fiind inferiori anului trecut. Le felicit pe toate, cu o specificaţie pentru Mihaela Acatrinei, care a avut parte de un concurs stresant, din pricina arbitrilor, acumulând două avertismente până la mijlocul cursei„, a declarat antrenorul Gabriel Avram.

*Mihaelei Acatrinei i s-a făcut rău la festivitatea de premiere

Din pricina stresului şi a oboselii, Mihaelei Acatrinei i s-a făcut rău tocmai la festivitatea de premiere. A fost nevoie de intervenţia ambulanţei, de o perfuzie, pentru a se depăşi aceste momente neplăcute prin care a trecut sportiva uniristă.

Dar iată rezultatele înregistrate:

*seniori, 20 kilometri: Ana Rodean – locul întâi, cu timpul 1:38.43

Mihaela Acatrinei – locul trei – cu timpul 1:45.22

Bianca Molnar – locul patru, cu timpul 1:47.49

*tineret, 20 km:

Mihaela Acatrinei – locul doi – cu timpul 1:45.22

Bianca Molnar – locul trei, cu timpul 1:47.49

*juniori 1, 10 km: Roxana Panța (LPS Alba Iulia şi CS Unirea Alba Iulia) – locul doi, cu timpul 52:46.60

*juniori 2, 5 km: Lorena Pașca-Igna (CS Unirea Alba Iulia) – locul 16, cu timpul 30:07

Georgiana Jid (LPS Alba Iulia CS Unirea) – locul 7, cu timpul 27:53

*juniori 3, 3 km: Mădălina Acatrinei – locul 9 cu 17.10

Nadia Cucereanu – locul 24, cu timpul 29:35 (ultima poziție, dar a fost o greşeală a organizatorilor, în fapt timpul său fiind în jur la 17 minute!)

*copii 1, 2 km: Luiza Trante (LPS Alba Iulia) – locul 19, cu timpul 11:58

Mădălina Cuțitar (CS Unirea Alba Iulia) – locul 21, cu timpul 12:27

De pregătirea mărşăluitoarelor din Cetatea Marii Uniri s-au ocupat antrenorii Ana Rodean (pentru Luiza Trante şi Mădălina Acatrinei), Mariana Bucerzan (Lorena Paşca-Igna), Mihaela Vlas (Nadia Cucereanu şi Mădălina Cuţitar), respectiv Gabriel Avram (Ana Rodean, Bianca Molnar, Mihaela Acatrinei, Georgiana Jid, Roxana Panţa)

[nggallery id=3599]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea