Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Sala Polivalentă din Blaj, tot mai aproape de finalizare. Primarul Gheorghe Rotar: „Este finalizată în proporție de 73%”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Sala Polivalentă din Blaj, tot mai aproape de finalizare. Primarul Gheorghe Rotar: „Este finalizată în proporție de 73%”

Lucrările pentru construcția Sălii Polivalente din Blaj sunt într-un stadiu avansat, primarul Gheorghe Rotar susținând chiar că „este finalizată în proporție de 73%”.

„Lucrările la Sala Polivalentă Blaj se desfășoară în ritmul așteptat, cu mare atenție la detalii și la calitate. În acest moment, Sala Polivalentă este finalizată în proporție de 73%. Personal sunt foarte mulțumit de modul în care se desfășoară această investiție derulată împreună cu Consiliul Județean Alba.

După realizarea acoperișului, la Sala Polivalentă au fost montați pereții exteriori, a fost betonată suprafața de joc (1.400 mp), urmând ca, în funcție de prezența utilajelor grele, să se monteze și parchetul, acesta fiind deja sosit în șantier. Se lucrează la instalațiile electrice și de încălzire interioare, precum și la finisajele interioare.

În același timp, se lucrează la amenajarea peisagistică a exteriorului Sălii Polivalente. Au fost realizate canalizarea pluvială și rețeaua subterană pentru iluminatul exterior, se lucrează la delimitarea arterelor de acces rutier și pietonal, urmând să se toarne asfaltul pentru circulația rutieră și să se realizeze pavajul trotuarelor și parcărilor.

Am demarat discuțiile în vederea achiziționării și dotării Sălii Polivalente cu un sistem de afișaj video de ultimă generație: cronometrare Bodet Sport (2 tabele de scor Full Color P10 – dimensiuni 7,68 m x 4,8 m), desktop computer cu soft videosport Bodet securizat cu consolă de control și goarnă, ecran led perimetral (71,68 ml x 0,80 ml), camere video pentru reluare faze pe ecranul led.

Ne asigurăm astfel că Sala Polivalentă Blaj va fi dotată la cele mai înalte standarde și facilități, astfel încât să poată găzdui, cu succes, competiții internaționale la toate sporturile de sală!

Investim în Blaj, investim în noi!”, a transmis primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Rotar, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea