Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Sala Polivalentă din Blaj, tot mai aproape de finalizare. Primarul Gheorghe Rotar: „Este finalizată în proporție de 73%”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
FOTO| Sala Polivalentă din Blaj, tot mai aproape de finalizare. Primarul Gheorghe Rotar: „Este finalizată în proporție de 73%”

Lucrările pentru construcția Sălii Polivalente din Blaj sunt într-un stadiu avansat, primarul Gheorghe Rotar susținând chiar că „este finalizată în proporție de 73%”.

„Lucrările la Sala Polivalentă Blaj se desfășoară în ritmul așteptat, cu mare atenție la detalii și la calitate. În acest moment, Sala Polivalentă este finalizată în proporție de 73%. Personal sunt foarte mulțumit de modul în care se desfășoară această investiție derulată împreună cu Consiliul Județean Alba.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

După realizarea acoperișului, la Sala Polivalentă au fost montați pereții exteriori, a fost betonată suprafața de joc (1.400 mp), urmând ca, în funcție de prezența utilajelor grele, să se monteze și parchetul, acesta fiind deja sosit în șantier. Se lucrează la instalațiile electrice și de încălzire interioare, precum și la finisajele interioare.

În același timp, se lucrează la amenajarea peisagistică a exteriorului Sălii Polivalente. Au fost realizate canalizarea pluvială și rețeaua subterană pentru iluminatul exterior, se lucrează la delimitarea arterelor de acces rutier și pietonal, urmând să se toarne asfaltul pentru circulația rutieră și să se realizeze pavajul trotuarelor și parcărilor.

Am demarat discuțiile în vederea achiziționării și dotării Sălii Polivalente cu un sistem de afișaj video de ultimă generație: cronometrare Bodet Sport (2 tabele de scor Full Color P10 – dimensiuni 7,68 m x 4,8 m), desktop computer cu soft videosport Bodet securizat cu consolă de control și goarnă, ecran led perimetral (71,68 ml x 0,80 ml), camere video pentru reluare faze pe ecranul led.

Ne asigurăm astfel că Sala Polivalentă Blaj va fi dotată la cele mai înalte standarde și facilități, astfel încât să poată găzdui, cu succes, competiții internaționale la toate sporturile de sală!

Investim în Blaj, investim în noi!”, a transmis primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Rotar, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni, 27 mai 2024, în localitatea Crăciunelu de Jos. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Citește și: Incident rutier la Alba Iulia: Țeavă de gaz acroșată de un autoturism pe strada Petru Dobra Garda de intervenție Blaj intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea