FOTO/ S-a dat startul sărbătorilor de iarnă la Cugir. Aprinderea luminițelor din bradul de Crăciun, concert de colinde și spectacol oferit de Ceata de urși din Comănești – Bacău

Paul Voicu - Primar 2020

O atmosferă de mare bucurie, vineri seara, pe bulevardul central al orașului Cugir, unde peste 200 de localnici au venit să asiste la aprinderea luminițelor din bradul de Crăciun și spectacolul de debut al evenimentelor consacrate sărbătorilor de iarnă.

Manifestarea, organizată de către Primăria Cugir și Centrul Cultural, în seara de Sfântul Nicolae a început printr-un concert de colinde susţinut de instrumentiștii Cercului de fanfară al Centrului Cultural Cugir, după care primarul Adrian Teban și viceprimarul Călin Furdui, alături de elevii care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură, dar și la olimpiadele școlare au aprins luminițele din bradul de Crăciun.

ELIT

A urmat apoi, un atractiv miniconcert de colinde susţinut de Ovidiu Pârjol și Opruța Deborah din Alba Iulia, iar finalul i-a aparținut artistului cugirean Vasile Palfi, care a încântat spectatorii, ca de fiecare dată, cu piesele sale de o mare sensibilitate.

De menționat că, toţi copiii au primit din partea organizatorilor dulciuri, oficiile de distribuire a acestora fiind făcute de către ,,îngerași, spiriduși, elfi”, membrii ai echipei teatrului de amatori din Cugir.

Mihail David - 2020

Inedit pentru această frumoasă seară (chiar dacă destul de răcoroasă) a fost parada și spectacolul oferit de invitații speciali ai evenimentului: Ceata de urși din Leorda Comănești (Bacău). Ei au defilat pe străzile orașului, până seara târziu, urmând să prezinte în zilele ce urmează, un minispectacol și pe scena amplasată în apropierea zonei ,,Complex”.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...