Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Rezultate de excepție ale secției de arc, din cadrul CSM Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Arc Istoric: A obținut locul I la proba „Șapte Fortărețe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Rezultate de excepție ale secției de arc, din cadrul CSM Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Arc Istoric: A obținut locul I la proba „Șapte Fortărețe”

Secția de arc din cadrul Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia se poate lăuda cu rezultate remarcabile, după ce a obținut locul I la Campionatul Național de Arc Istoric, proba „Șapte Fortărețe”.

„Rezultatele competiției au fost uluitoare, iar competiția a fost una de excepție! Astăzi ne bucurăm să vă prezentăm clasamentul final al cluburilor participante, o mostră a pasiunii, muncii și angajamentului din spatele sportului cu arcul.

1. CSM Unirea Alba Iulia (Secția de arc Sagittarii) Suntem mândri să ne declarăm lideri și să aducem acasă locul întâi în clasament! Efortul susținut al arcașilor noștri și angajamentul lor pentru excelență au făcut diferența. Felicitări, Sagittarii!

2. CS Crișul Chișineu-Criș Felicitări pentru locul doi, CS Crișul Chișineu-Criș! Ați demonstrat cu adevărat calitate și determinare în acest campionat.

3. ACS Arcașii Țării Bârsei Un bronz bine meritat pentru ACS Arcașii Țării Bârsei! Sunteți o sursă de inspirație pentru toți arcașii din țară.

4. CS Arcașii Mureșului – Marosszeki Ijaszok

Citește și: VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia are un nou team manager: cugireanul Bogdan Petric! „Unirea este un brand, am venit pentru Pelici și proiectul prezentat”

5. Paradox Archery

6. FitNext Arad

La întocmirea acestui clasament, s-au luat în considerare trei criterii esențiale:

1. Numărul de arcași cu care clubul a participat la competiție (pentru fiecare arcaș s-a acordat 1 punct).

2. Numărul de arcași depășiți de către fiecare sportiv la categoria de gen, vârstă și tip de arc (numărul de puncte acordate a fost egal cu numărul arcașilor depășiți prin punctajul obținut).

3. Numărul de categorii, genuri și tipuri de arc la care clubul s-a prezentat la competiție (pentru fiecare categorie în parte s-a alocat câte un punct).

Este un moment de mândrie pentru Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia – Secția de arc Sagittarii, iar acest succes nu ar fi fost posibil fără dedicarea și pasiunea arcașilor noștri. Vă mulțumim pentru contribuția voastră la această realizare extraordinară și pentru că ne-ați reprezentat cu atâta măiestrie!

Încheiem cu gânduri de recunoștință și de promisiune că vom continua să susținem și să dezvoltăm sportul cu arcul în România. Felicitări din nou, Sagittarii, și tuturor celorlalte cluburi participante!”, au transmis reprezentanții Clublui Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea