Rămâi conectat

Sport

FOTO: Reprezentanții CS GreenFit Alba Iulia, rezultate excelente la naționalele de culturism și fitness

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate excelente au obținut reprezentanții CS GreenFit Alba Iulia la recenta ediția a Campionatului Național de Culturism și Fitness ce a avut loc la Sibiu. Competitorii pregătiți de reputatul specialist Lucian Nicolescu au reușit să urce în trei rânduri pe podium, Delia Maria Praja fiind campioană națională, Răzvan Ion Gabriel – medaliat cu argint, iar Iulian Sipu – cu bronz.

Dar iată rezultatele:*locul 1: Delia Maria Praja, Women’s Bikini, 172 cm; *locul 2:  Răzvan Ion Gabriel, Men’s Physique, 182 cm; *locul 3: Sipu Iulian, Men’s Physique, 176 cm; *locul 4: Larisa Bleanda, Women’s Bikini, 160 cm.

“Larisa Bleanda este foarte mulțumită de a fi finalistă la prima participare, Delia Praja a câștigat categoria după medalia de bronz de la Campionatul Balcanic, iar Iulian Șipu și Răzvan Ion, cu care de 4 ani suntem obișnuiți să cucerească medalii la toate competițiile naționale și internaționale la care participă, și-au atins obiectivul și de această dată. Ceea ce m-a încântat la Răzvan și Iulian, este caracterul puternic de care au dat dovadă în ultima vreme. Pe durata acestei pregătiri, Iulian a avut cu adevărat parte de vremuri grele. Iar în săptămâna precompetițională, de Răzvan s-au ținut ghinioanele ca scaiul. Retezat de pe picioare de un motociclist neatent, o toxinfectie alimentară, o arsură chimică la nivelul pielii și mașina stricată pe drumul spre concurs. Toate acestea nu i-au mișcat pe cei doi sportivi de pe poziția lor de învingători. Vă felicit, băieți și fete, și mă mândresc cu voi!”, a spus Lucian Nicolescu, antrenor de culturism și fitness, președintele CS GreenFit Alba Iulia, cu rezultate impresionante la nivel național, drept dovadă fiind faptul că este preparatorul fizic al Federației Române de Tenis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea