Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Reprezentanți ai CAR Teiuș în schimb de experienţă, în Republica Moldova

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 14-16 octombrie 2015, o delegaţie a CAR-urilor membre ale Federaţiei Caselor de Ajutor Reciproc din România, au vizitat structuri similare din Republica Moldova, pentru un schimb de experienţă. Din partea FEDCAR au participat directorul executiv Florin Simion şi directorul economic Sebastian Hirjoghi. Din județul Alba, de la CAR Teiuș, au făcut parte din delegație președintele Mircea Olariu, directorul executiv Cristian Florin Bota (membru în consiliul director al FEDCAR), directorul economic Emilia Man și Emilia Loredana Costea – director de sucursală.

car1Din partea CAR-urilor membre FEDCAR, au participat de la CAR PROCONCORDIA Brăila, director economic Marian Ficleanu și director sucursală Cosmin Ficleanu, de la CAR OPTIM Cluj-Napoca: președinte Iuliu Dârjan şi directorul economic Margareta Toth; din partea CAR Prietenia Comăneşti, județul Bacău: președinte Timaru Mihai – vicepreședinte al consiliului director FEDCAR, director economic Silvia Croitoru, şef serviciu financiar Valentina Barbu, Ionuț Onea – director sucursală, Catalin Popa – director marketing, Iuliana Croitoru –ofiţer credite, Ovidiu Bilbie – ofiţer credite şi Maricica Ghenade – membru în Consiliul director.

Scopul delegatiei a fost o vizită de studiu la Asociațile de Economie și Împrumuturi afiliate la Asociația Centrală a AEÎ la rândul ei afiliată la Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU).

Miercuri, 14 octombrie, gazdele au prezentat oraşul – capitală a Moldovei şi s-a luat parte la programul dedicat hramului oraşului Chişinău .

Joi, 15 octombrie, delegația Caselor de Ajutor Reciproc din România a fost primită la Comisia Naţională a Pieţii Financiare (organul de supraveghere si reglementare a sistemului AEÎ din Moldova) de către doamna Alina Cebotariov director de department și Andronic Raisa sef-adjunct departament microfinantare si plasamente collective.

car2Vizita delegatiei romane a continuat la AEÎ ”Asociaţia Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut”, unde a fost primită de către directorul general Victor Trocin și de către domnul Marcel Tonu președintele SA ”Corporația de Finanțare Rurală”, însoţit de către Morcov Viorel șef adjunct al Departamentul Creditare de la Corporația de Finanțare Rurală.

Cu această ocazie membrii celor doua federații au sărbătorit împreună ZIUA INTERNAȚIONALĂ A UNIUNILOR DE CREDIT la Vinăria Mileştii Mici.

Vineri 16 octombrie, delegația Caselor de Ajutor Reciproc din România a vizitat Asociația de Economii și Împrumut ”Hrușova”, unde am fost primiți de către domnul Ciorbă Grigore – directorul executiv al Asociației, de către doamna Barbăneagră Olga – contabilul șef și de către doamna Catovici Parascovia, primar a localități Hrușova.

Întâlnirea s-a încheiat cu vizita la Mănăstirea Butuceni și la Complexul muzeal Orheiul Vechi. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea