Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Refugiații războiului din Ucraina cazați în județul Alba au făcut lumânări ecologice, cu etichete cu numele lor

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Refugiații războiului din Ucraina cazați în județul Alba au făcut lumânări ecologice, cu etichete cu numele lor

Fundația Județeană pentru Tineret Alba a demonstrat încă o dată angajamentul lor față de mediul înconjurător și sprijinul pentru comunitățile vulnerabile prin organizarea unei activități inovatoare și ecologice.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Împreună cu refugiații din războiul din Ucraina, aceste organizații au desfășurat un atelier de creație în județul Alba, având ca rezultat lumânări eco realizate din materiale reciclate și personalizate conform preferințelor participanților.

Activitatea a avut loc într-un cadru prietenos și inspirat, unde aproximativ 20 de persoane, în mare parte copii însoțiți de adulți, au avut ocazia să se implice activ în procesul de creație. Principala provocare a fost de a utiliza materiale reciclate găsite în casele participanților și de a le transforma în obiecte interesante și utile.

Lumânările eco au fost realizate utilizând ceară reciclată, borcane refolosite, esențe naturale și sfoară de bumbac. Acest demers a avut drept scop să ofere o soluție ecologică de reciclare a materialelor și să promoveze un stil de viață sustenabil. Participanții au putut explora diferite arome și au avut ocazia de a personaliza fiecare lumânare în funcție de preferințele lor.

Un aspect deosebit al acestei activități a fost acordarea unei atenții speciale identității culturale a participanților. Fiecare lumânare a primit o etichetă personalizată în limba ucraineană, cu numele proprietarului. Această abordare a adăugat o notă de unicitate și a însemnat o modalitate de conectare emoțională pentru refugiații implicați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea