FOTO. RAZIE în stațiile de cale ferată din Alba Iulia, Aiud, Blaj și Teiuș: 54 de persoane legitimate și 40 de sancțiuni aplicate de polițiști

În judeţul Alba, timp de 4 ore, peste 30 de polițiști de la structurile de transporturi, rutieră și ordine publică, sprijiniți de jandarmi, au derulat controale în zona a 4 stații de cale ferată (Alba Iulia, Aiud, Blaj și Teiuș).

ELIT

Acţiunea a vizat depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 54 de persoane și au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, din care 4 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 3 la Legea 38/2003 privind taximetria, 19 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au controlat, în zona gărilor, 25 de autoturisme, iar polițiștii de ordine publică au verificat, în bazele de date, 32 de persoane.

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, a desfășurat o acțiune, la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor C.F.R.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...