Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. RAZIE în stațiile de cale ferată din Alba Iulia, Aiud, Blaj și Teiuș: 54 de persoane legitimate și 40 de sancțiuni aplicate de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

În judeţul Alba, timp de 4 ore, peste 30 de polițiști de la structurile de transporturi, rutieră și ordine publică, sprijiniți de jandarmi, au derulat controale în zona a 4 stații de cale ferată (Alba Iulia, Aiud, Blaj și Teiuș).

Acţiunea a vizat depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 54 de persoane și au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, din care 4 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 3 la Legea 38/2003 privind taximetria, 19 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au controlat, în zona gărilor, 25 de autoturisme, iar polițiștii de ordine publică au verificat, în bazele de date, 32 de persoane.

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, a desfășurat o acțiune, la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor C.F.R.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea