Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Proteste la Inspectoratul Teritorial de Munca Alba: Care sunt revendicările funcționarilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Proteste la Inspectoratul Teritorial de Munca Alba: Care sunt revendicările funcționarilor

În cursul zilei de astăzi, 22 noiembrie, angajații din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Alba iau parte la o grevă de avertisment, solicitând salarii echitabile și condiții de muncă decente.

Începând cu ora 08.00 și până la ora 10.00, angajați ai ITM Alba se află într-o grevă de avertisment, cu scopul de a trage un semnal de alarmă.

Principalele solicitări ale acestora se referă la condițiile de lucru, salarizare și volumul mare de muncă. Angajații își doresc creșteri salariale, asemenea altor familii ocupaționale, și reînnoirea programelor informatice pentru crearea unor mai bune condiții de muncă și pentru a scădea volumul acesteia.

În cazul în care acțiunea de protest nu va fi băgată în seamă de către autorități, în data de 27 noiembrie va fi organizată o grevă generală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1-5 mai 2024: SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia

Ziarul Unirea

Publicat

în

SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia! În perioada 1-5 mai 2024, compania de teatru Skepsis se numără printre teatrele și companiile de teatru din 24 de țări care participă la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru SAHARA, organizat în Tunisia. Evenimentul propune […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea