Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| PROTEST spontan la Prebet Aiud: Angajații nemulțumiți de schimbarea directorului general

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un protest spontan a izbucnit luni, 10 mai, în incinta companiei Prebet, din municipiul Aiud, pe fondul nemulțumirii angajaților de faptul că este propusă schimbarea directorului general.

Mai mulți salariați protestează astăzi la compania Prebet Aiud deoarece, potrivit unui reprezentant al angajaților, consiliul de administrație se va întruni în cursul zilei de luni, pe ordinea de zi fiind și schimbarea directorului general, Flaviu Ranca.

„Salariații au fost mulțumiți de modul în care directorul general s-a purtat cu ei și la rândul lor au avut o relație fără probleme cu conducerea societății. Angajații protestează împotriva schimbării directorului și împotriva unei achiziții care ar lăsa fabrica fără lichidități”, a spus un reprezentant al angajaților pentru ziarulunirea.ro.

La protest participă și șefii de secție, sectoare și restul conducerii executive.

Obiectul principal de activitate al societății aiudene este producerea și comercializarea traverselor din beton armat precomprimat pentru linii de cale ferată cu ecartament normal și de prefabricate din beton armat pentru structuri în construcții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea