Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Promoţia 2014 a Grupului Şcolar „Horea, Cloşca şi Crişan” Abrud, la ultima oră de dirigenţie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii din clasa a XII-a ai Grupului Şcolar „Horea, Cloşca şi Crişan” Abrud au avut joi, 29 mai ultima oră de dirigenţie, respectiv, ultima oră din liceu. Cinci clase şi un număr de 123 de absolvenţi, în frunte cu Ana Maria Sas şefa de promoţie s-au întâlnit în curtea liceului pentru a-şi lua rămas bun de la cei mai frumoşi ani din viaţă, anii de liceu.

Festivitatea de premiere a început în sălile de clasă, urmând ca elevii să iasă în curte, împreună cu profesorii diriginţi, pentru ca apoi să aibă o întâlnire cu elevii de clasa a XI-a, care le-au împodobit sălile de clasă şi le-au făcut o mică surpriză.

Astfel profesorii Grupului Şcolar din Abrud au mai meditat o promoţie de elevi care au următoarele specializări: matematică informativă; pedagogie învăţător, educator;  economic, tehnician în activităţi economice; tehnician mecanic şi tehnician în industrie textilă.

Absolvenţii au în faţă cel mai important test de până acum, examenul de „maturitate”.

Fotografii realizate de Bloss Daniel

[nggallery id=1885]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali” În data de 25 aprilie, rectorul Universității „1 decembrie” din Alba Iulia, a vorbit live la radiounirea.fm despre proiectele implementate în mandatele anterioare, dar și cât […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea