FOTO| Program de Ziua Copilului realizat de către voluntarii ASCOR Alba Iulia: Jocuri de animație, dulciuri și mici cadouri pentru prichindei

Luni, 1 iunie 2020, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, voluntarii Asociației Studenților Creștin Ortodocși Români – filiala Alba Iulia au organizat un program ad-hoc de animație socio-educativă pentru copii.

Activitatea s-a desfășurat începând cu ora 17.00, în proximitatea ansamblului Catedralei Reîntregirii din orașul Marii Uniri. Zeci de copii, însoțiți de părinții sau bunicii lor, s-au oprit de vorbă cu tinerii teologi, care le-au pregătit mai multe surprize.

ELIT

Programul interactiv dedicat celor mici a cuprins diverse jocuri de animație, moderate de către animatorul socio-educativ Geanina Elena Tomuța, absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia. De asemenea, din peisaj nu au lipsit personajele mult-îndrăgite, precum Zâna cea bună și clovnii jucăuși, care au adus multe zâmbete de bucurie pe fețele micilor sărbătoriți. Din coșulețul ei încărcat, Zâna cea bună le-a împărțit dulciuri și mici cadouri, iar clovnii le-au oferit baloane confecționate în diferite forme.

După o lungă perioadă de izolare, copiii și însoțitorii acestora, părinți sau bunici, au avut posibilitatea de a se plimba cu minibusul, admirând din nou frumusețea Cetății Alba Carolina. Prin implicarea voluntarilor ASCOR din Alba Iulia, ziua de 1 iunie le-a prilejuit momente de bucurie și zâmbet micuților care se aflau în Cetatea Unirii, împreună cu familiile lor.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...