FOTO| Produse alimentare EXPIRATE, în valoare de 600 de lei, CONFISCATE de polițiști de la o societate comercială din comuna Doștat. Firma a fost și amendată

Mai multe produse alimentare expirate, în valoare de 600 de lei, au fost CONFISCATE de polițiști de la o societate comercială din comuna Doștat. Firma a fost și amendată.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au confiscat produse alimentare expirate, în valoare de 600 de lei, în urma unor controale efectuate comercianți din mediul rural.

ELIT

 Polițiștii au continuat verificările la societățile comerciale pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite privind comerțul.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, la o societate comercială din comuna Doștat, au fost identificate mai multe produse alimentare, în valoare de 600 de lei, a căror termen de valabilitate era expirat.

Mihail David - 2020

Produsele alimentare au fost confiscate, iar societatea comercială a fost amendată, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comerțul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...