Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Primele 10 biciclete electrice au ajuns în Cugir: Sistemul de bike sharing intră în teste săptămâna aceasta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primele 10 biciclete electrice au ajuns în Cugir: Sistemul de bike sharing intră în teste săptămâna aceasta

Primele 10 biciclete electrice au ajuns în Cugir, urmând ca sistemul de bike sharing să intre în teste săptămâna aceasta, abia ulterior putând fi folosite.

Citește și: Nodul rutier de la Cugir, pe Autostrada A1 Nădlac-Arad-Sibiu a fost avizat favorabil de către Ministerul Transporurilor

”Până la punerea în funcţiune, în bună regulă, a tuturor componentelor sistemului, vă rugăm să nu încercaţi să utilizaţi staţiile şi bicicletele. De asemenea, vă rugăm să nu forţaţi extragerea bicicletelor din staţii”, au transmis reprezentanții primăriei.

Un total de 70 de biciclete ce vor fi puse la dispoziția locuitorilor pentru utilizare cu 7 standuri cu 20 porți pentru găzduirea bicicletelor și software-ul aferent (sistem bike sharing).

”În momentul în care totul va fi pregătit, vom anunţa acest lucru şi vom prezenta toate informaţiile, condiţiile şi instrucţiunile de utilizare.

Reamintim faptul că bicicletele electrice, au fost achiziționate de către Primăria Cugir prin proiectul “Reducerea emisiilor de carbon în oraşul Cugir bazată pe Planul de Mobilitate Urbană Durabilă”, a mai anunțat administrația locală de la poalele Drăganei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul Lup Iosif, consilier local al comunei Vadu Moților, Județul Alba a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, după ce a adoptat Hotărâri în favoarea societății comerciale la care era angajat. Citește și:  BEJ Alba a respins […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea