FOTO. Primăria Ciugud, proprietarul PRIMULUI tractor românesc ieșit pe poarta fabricii IRUM Reghin

Ciugudul susține produsele românești! Primăria Ciugud este proprietarul PRIMULUI tractor românesc ieșit pe poarta fabricii IRUM Reghin.

Într-o postare pe pagina de facebook, Primăria comunei Ciugud anunță că este oficial proprietaul primului tractor românesc proiectat și construit în întregime în România.

ELIT

„Am trecut și de la vorbe la fapte astfel că Primăria Ciugud este oficial proprietarul PRIMULUI tractor românesc ieșit pe poarta fabricii IRUM Reghin.

Purtând seria 001, noul IRUM TAGRO este primul tractor proiectat și construit în întregime în România după 1989.

De săptămâna viitoare TAGRO va avea mult de muncă alături de colegii noștri de la administrarea domeniului public.

Ce va face? Va cosi iarba de pe marginea drumurilor, iar în timpul iernii va primi o lamă pentru deszăpezire și se va asigura că drumurile vor fi mereu curățate de zăpadă.

TAGRO presupune un sistem de tracțiune integrală 4×4 ce se cuplează electrohidraulic, cu o cutie de viteze cu 12 trepte pentru mersul înainte și 12 pentru mersul înapoi.

După ce îl punem la treabă promitem că vă spunem și cât de serios este în exploatare. La prima impresie ne-a cucerit ca orice ROMÂN serios!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Eu 12 octombrie 2019 at 23:31

Felicitari primarului din Ciugud-unul dintre românii seriosi si patrioti.A preferat un produs românesc in schimbul comisionului ptr.un produs strain.Felicitari inca o data!

albanezu 14 octombrie 2019 at 15:38

Daca este primul , sa aiba grija sa-l intretina impecabil, peste ani va fi foarte valoros, poate va fi rascumparat chiar de producator

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...