// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Președintele Klaus Iohannis, la schi în Masivul Șureanu. A fost surprins de un grup de schiori care și-au făcut un selfie

 În acest weekend, președintele Klaus Iohannis a revenit pe pârtiile de schi, din Munții Șureanu.

Șeful statului a fost surprins de un grup de schiori care și-au făcut un selfie cu președintele României. Iohannis a fost la schi în Munții Șureanu și în ianuarie 2018.

Domeniul schiabil Şureanu are pârtii cu lungime totală de 18 kilometri și este situat la cea mai mare altitudine din ţară, peste 2000 de metri.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a petrecut ultima zi din anul 2018 la schi pe pârtiile din Păltiniş, aproape de Sibiu.

Iohannis a fost fotografiat în mai multe rânduri la schi, pe pârtiile din România, cel mai adesea la Şureanu, în judeţul Alba.

Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu Vâlcea şi Sibiu. Domeniul schiabil este alcătuit din nouă pârtii funcționale permanent și o pârtie pentru începători, care însumează 12 kilometri. Amenajarea porneşte de la circa 1.700 de metri, iar altitudinea maximă ajunge până la 2.010 de metri, unde se află limita superioară a pârtiilor. În afară de pârtiile amenajate, zona prezintă un potenţial deosebit pentru schi în afara pistei.

Sursa: stiripesurse.ro

foto: facebook/moga marian bogdan

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO: Președintele Klaus Iohannis, la schi în Masivul Șureanu. A fost surprins de un grup de schiori care și-au făcut un selfie

 1. Daniel Popescu 19.01.2019 la 19:03

  Bună seara, am o rugăminte sa corectați datele incorecte privind pârtiile de la Domeniul schiabil Sureanu. În momentul de fata avem 9 pârtii funcționale permanent și o pârtie pt începători. Lungimea totala este de aproximativ 12 km. Va mulțumesc

 2. Gala GALACTION 20.01.2019 la 7:56

  Daca a fost domnul Presedinte Iohanis acola, precis se va asfalta drumul de la Oasa la Poarta Raiului.

 3. Florin Roman 20.01.2019 la 10:15

  Claudiu Wernerescu merge la schi, iar numirile în funcție a doi miniștri pot aștepta. Țara arde, babele se piaptănă. ROMÂNIA lucrului bine TĂCUT – ne merităm soarta, ne-am dorit ciumpalaci în fruntea țării, uite că îl avem și se pare ca il vom mai avea un mandat. Așa alegători, așa președinte, chiar ne merităm soarta. Hai, salut #numairezist.

 4. Lulu 20.01.2019 la 19:11

  Ai dreptate Gala!
  Drumul este deja asfaltat. Am fost azi acolo.
  dar, nu cu asfalt ci cu…zapada batatorita…
  Ha, ha, ha, v-am pacalt,
  Presedintele, iar, degeaba a venit!