FOTO| Pregătiri pentru începerea anului școlar la Câmpeni: 60.000 de lei alocați pentru cumpărarea materialelor de igienizare și investiții de urgență

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pregătirile pentru începrea noului an școlar sunt în toi la Câmpeni: 60.000 de lei alocați pentru cumpărarea materialelor de igienizare și investiții de urgență.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Într-o postare pe pagina de facebook, primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș, a anunțat că administrația locală a alocat suma de 60.000 de lei pentru cumpărarea materialelor de igienizare și investiții de urgență pentru întoarcerea la cursuri în siguranță a tutror celor implicați în procesul educativ. De asemenea, au fost achiziționate termoscannere pentru toate unitățile de învățământ din Câmpeni.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Am înaintat o propunere consiliului local pentru a aloca cât mai repede bani pentru unitățile de învățământ din Câmpeni, astfel că a fost alocată suma de 600 de milioane lei vechi, bani care vor ajunge către Școala Gimnazială, Liceul Tehnologic Silvic, Colegiul „Avram-Iancu” și Grădinița cu program prelungit „PITICOT”.

Banii vor folosi atât pentru cumpărarea materialelor de igienizare cât și pentru alte investiții urgente de siguranță a tuturor celor implicați în procesul educativ.

Totodată, împreună cu echipa de consilieri PSD am strâns suma de 100 de milioane lei vechi și am cumpărat dezinfectanți și termoscannere pentru toate unitățile de învățământ din Câmpeni.

Toate școlile se află în acest moment într-un proces de stabilire a unor norme eficiente de protecție și protejare a dascălilor și elevilor. A fost în vizită și o echipă de la DSP Alba pentru a vedea cum se pregătește fiecare școală și care sunt scenariile pentru care a optat conducerea unităților de învățământ.

Să ne ajute Dumnezeu să nu avem probleme grave și să fim bine cu toții, să trecem peste toate încercările.
Siguranța tuturor implicați în procesul educativ este responsabilitatea autorităților locale și trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru ca toți să fie sănătoși.

Succes în noul an școlar! Cu Dumnezeu înainte!” , a scris edilul de la Câmpeni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419