Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Prebet Aiud, sub ape. Podul de cale ferată de pe pârâul Aiudel s-a colmatat, iar apa curge prin incinta societății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prebet Aiud este marți dimineața sub ape. Podul de cale ferată de pe pârâul Aiudel s-a colmatat, iar apa curge prin societate.

Apa a făcut prăpăd marți dimineața la Aiud. Ploaia torențială de luni noaptea spre marți a provocat daune majore pe raza municipiului.

Mai multe zone au fost blocate de ape, inclusiv societatea Prebet Aiud, după ce podul de cale ferată de pe pârâul Aiudel s-a colmatat, iar apa curge prin societate.

În municipiul Aiud este prezent prefectul județului, Nicolae Albu,  președintele Consiliului Județean Alba, Dumitrel Ion și Primarul Municipiului Aiud, Oana Badea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea