Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO Povestea tinerei din Mihalț, Iulia Decean, câștigătoarea titlului Miss Bikini Transilvania 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Primul concurs de frumusețe, primul premiu câștigat, dar nu vrea să se oprească aici!

Iulia Decean03Unul dintre cele mai importante concursuri anuale de frumusețe din Transilvania nu s-a terminat fără un premiu pentru județul Alba, grație participării Iuliei Decean, o tânără de 17 ani, din comuna Mihalț, elevă la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia.

Iulia Decean03Iulia Decean02Peste 200 de domnișoare din Transilvania s-au înscris, 18 au participat, nouă au fost premiate, iar un titlu special a fost obținut de Iulia Decean (Miss Bikini Transilvania 2014). Tinerele au defilat în rochii de seară, dar și în costume de baie, pe catwalk-ul uneia dintre cele mai luxoase săli de evenimente din Oradea, Ambasador.

Iulia Decean, o fată simplă din comuna Mihalț a observat anunțul de înscriere pe rețeaua socială Facebook și a concluzionat că încercarea de a participa la un concurs de frumusețe nu poate avea repercusiuni negative, chiar din contră poate fi o portiță spre lumea modei. De altfel, Iulia a mai avut tangențe cu acest domeniu, fiind cooptată, în 2013, de o agenție din Cluj-Napoca, iar în această vară a Iulia Decean02defilat pe scena Fashion Summer Festival din Mamaia.

Iulia se trezește zilnic la ora 5.45 deoarece face naveta Mihalț-Alba Iulia. Pe lângă modelling, o altă pasiune a tinerei este baschetul, pe care îl practică după-masa, alături de colegi, într-un cadru organizat. Majoritatea timpului liber îl petrece acasă, cu familia, vizionează filme și iese cu prietenele în oraș. Experiența concursului o cataloghează ca fiind deosebită și le spune fetelor să nu ezite, să participe la concursuri de frumusețe, iar dacă vizează să ajungă pe scenă, să facă tot ce le stă în putință pentru acest deziderat.

”Acest premiu este foarte important pentru mine deoarece este un început bun în lumea modei. Este primul concurs la care am participat si m-am întors acasă cu un titlu de Miss destul de important. Cu aceasta ocazie țin să-i mulțumesc în mod deosebit organizatoarei concursului Catalina Burlo care este o femeie deosebita, juriului și nu în ultimul rând familiei și prietenilor (în special Mariei Stînea) care m-au susținut si m-au încurajat mereu sa fac ceea ce îmi doresc. Pe viitor o să mai particip si la alte concursuri daca o sa am ocazia. Iulia Decean01Vreau sa ajung cat mai sus pentru că daca visele nu sunt mari si daca te mulțumești cu puțin, puțin o sa ai”, a spus Iulia.

Tânăra a precizat că celelalte fete participante la concurs nu au fost deloc răutăcioase, ba chiar din contră, evenimentul i-a adus mai multe prietene decât se aștepta.

Performanța obținută i-a adus și nenumărate mesaje de felicitare: acasă, la școală, dar și pe Facebook.

Iulia a fost premiată cu produse cosmetice, marca Eva Garden, respectiv un costum de baie, jolidon.

Concursul a reunit fete din Oradea, Arad, Sibiu, Alba Iulia, Satu Mare, Maramureș, Hunedoara și Bistrița, fiind prezentat de Bogdan Vladau si Victor Slav.

Iulia Decean01


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea