Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Polițiștii rutieri din Alba Iulia au împărțit mărțișoare șoferițelor aflate în trafic

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii rutieri din Alba Iulia s-au dovedit a fi și în acest an, cu ocazia zilei de 1 martie, sensibili și galanți. Astfel că, șoferițele oprite astăzi pentru control în trafic, în zona centrală a municipiului, au primit în loc de amnezi, mărțișoare, calendare și felicitări.

Oamenii legii au verificat totuși documentele mașinilor, însă au trecut cu vederea peste eventualele mici nereguli, sfătuindu-le pe doamne să remedieze problemele. Cu zâmbetul pe buze, emoționate de atenția pozitivă din partea agenților, șoferițele au răsuflat ușurate și au mulțumit pentru gestul galant al oamenilor în uniforme.

Acțiunea polițiștilor din Alba Iulia cu ocazia zilei de 1 martie se repetă în fiecare an. “Pe această cale urăm tuturor femeilor o primăvară frumoasă şi fără evenimente în trafic” a precizat comisarul Dan Toma, prezent la acţiunea din centrul municipiului Alba Iulia.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea