Rămâi conectat

Politică Administrație

Foto: politician PSD din Alba, implicat într-un ACCIDENT de circulație, în Partoș: ”M-am născut a doua oară!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Iulian Bunea, consilier local la primăria municipiului Alba Iulia, din partea PSD, a fost implicat, ieri, într-un accident de circulație, în cartierul Partoș. Din informațiile postate pe facebok, chiar de către politician, se pare că accidentul a fost cauzat de o manevră riscantă a unui autoturism aflat pe celălalt sens de mers, acesta fiind lovit de un TIR si ”proiectat” în mașina condusă de consilierul local.

Astăzi, consilierul local PSD a postat un mesaj pe rețeaua de socializare facebook, în care descrie modul în care s-a produs accidentul și consecințele acestuia:

”M-am născut a doua oară!

Ieri, cineva a făcut o manevră riscantă punând în pericol atât viața mea cât și a altor persoane, grăbindu-se pentru câteva secunde în plus și pentru câțva metrii mai în față în coloană, o grabă inutilă din care a rezultat un impact puternic, acel cineva venind de pe contrasens și intrând direct în mine, chiar dacă am încercat în fracțiunele de secundă să trag dreapta și să opresc.

M-am trezit într-o imagine apocaliptică, cu mult praf de airbag în mașină, neauzind nimic datorită airbag-urilor care s-au declanșat și văzând că din mașina care m-a lovit și blocat iese mult fum.

Șoferul de tir încerca să îi tragă pe ceilalți afară fără mari șanse până au intervenit și alte persoane, eu am sărit pe ușa din dreapta cuprins de adrenalină.

Câteva minute bune am fost în stare de șoc, am reușit să apelez serviciul de urgență și să cer ajutor.

După aproximativ 5 ore de investigații medicale am aflat că sunt bine, bătucit destul de rău, dar bine, le mulțumesc pe această cale tuturor celor de la UPU Alba.

În timp ce mă aflam în spital am primit un telefon de la cel vinovat și mi-a spus că își face griji pentru permisul lui care a fost reținut pentru 3 luni, mi s-a părut foarte ironic și de o nesimțire imensă să îmi spună așa ceva, putea fi mult mai rău atât pentru mine cât pentru ceilalți, în asemenea cazuri o să propun un amendament legislativ minim 1 an suspendarea permisului de circulație iar ulterior făcută reexaminare.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi frumoasă de care mă pot bucura din plin și vă mulțumesc vouă celor mulți care ați aflat de această oribilă întâmplare și mi-ați transmis gânduri bune!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea