Ziarul Unirea
 

Foto: politician PSD din Alba, implicat într-un ACCIDENT de circulație, în Partoș: ”M-am născut a doua oară!”

Iulian Bunea, consilier local la primăria municipiului Alba Iulia, din partea PSD, a fost implicat, ieri, într-un accident de circulație, în cartierul Partoș. Din informațiile postate pe facebok, chiar de către politician, se pare că accidentul a fost cauzat de o manevră riscantă a unui autoturism aflat pe celălalt sens de mers, acesta fiind lovit de un TIR si ”proiectat” în mașina condusă de consilierul local.

Astăzi, consilierul local PSD a postat un mesaj pe rețeaua de socializare facebook, în care descrie modul în care s-a produs accidentul și consecințele acestuia:

”M-am născut a doua oară!

Ieri, cineva a făcut o manevră riscantă punând în pericol atât viața mea cât și a altor persoane, grăbindu-se pentru câteva secunde în plus și pentru câțva metrii mai în față în coloană, o grabă inutilă din care a rezultat un impact puternic, acel cineva venind de pe contrasens și intrând direct în mine, chiar dacă am încercat în fracțiunele de secundă să trag dreapta și să opresc.

M-am trezit într-o imagine apocaliptică, cu mult praf de airbag în mașină, neauzind nimic datorită airbag-urilor care s-au declanșat și văzând că din mașina care m-a lovit și blocat iese mult fum.

Șoferul de tir încerca să îi tragă pe ceilalți afară fără mari șanse până au intervenit și alte persoane, eu am sărit pe ușa din dreapta cuprins de adrenalină.

Câteva minute bune am fost în stare de șoc, am reușit să apelez serviciul de urgență și să cer ajutor.

După aproximativ 5 ore de investigații medicale am aflat că sunt bine, bătucit destul de rău, dar bine, le mulțumesc pe această cale tuturor celor de la UPU Alba.

În timp ce mă aflam în spital am primit un telefon de la cel vinovat și mi-a spus că își face griji pentru permisul lui care a fost reținut pentru 3 luni, mi s-a părut foarte ironic și de o nesimțire imensă să îmi spună așa ceva, putea fi mult mai rău atât pentru mine cât pentru ceilalți, în asemenea cazuri o să propun un amendament legislativ minim 1 an suspendarea permisului de circulație iar ulterior făcută reexaminare.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi frumoasă de care mă pot bucura din plin și vă mulțumesc vouă celor mulți care ați aflat de această oribilă întâmplare și mi-ați transmis gânduri bune!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Ioan 8 septembrie 2018 at 10:59

:)))))))))))))))))))
Fi barbat!

sony 8 septembrie 2018 at 21:09

ce lamentari penibile..i se poate intampla oricui.
cand li se intampla lucruri de genul asta isi amintesc politrucii ca sunt oameni, dar unii foarte importanti si intepati…si imediat propun legi care sa ii infunde pe cei care fac rau, dar pana atunci nu isi dau seama ce se intampla.

sony 9 septembrie 2018 at 22:10

mai bine nu te nasteai niciodata asa limitat…😅😅😅
te-ai mai facut si politician sa ii nenorocesti pe altii.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...