FOTO: Podul peste râul Sebeş, care uneşte cele două biserici ortodoxe, a fost împodobit cu flori. Cadou de Paște pentru cetățeni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Reîmprospătarea oraşului cu flori şi vegetaţie, accent sporit pus pe activităţile de curăţenie, pentru a da Sebeşului un aer curat de primăvară, cu care să întâmpine sărbătorile pascale, au fost prioritare pentru administraţia locală în ultimele zile.

Prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului au fost demarate lucrări de reamenajare a spaţiilor verzi, de toaletare a arborilor în Parcul Arini, iar anumite zone simbol ale oraşului au primit o înfăţişare nouă, care i-a surprins în mod plăcut, atât pe locuitorii Sebeşului, cât şi pe cei care tranzitează municipiul nostru.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În cursul zilei de vineri, podul peste râul Sebeş, care uneşte cele două biserici ortodoxe, a fost împodobit cu flori. Pregătirile au început prin vopsirea balustradelor şi curăţenia zonei. Sosirea transportului de flori şi decorarea podului lung de circa 120 de metri cu nu mai puţin de 334 de ghivece cu muşcate roşii a reprezentat o surpriză plăcută, în prag de Paşte.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Precizăm faptul că zona este supravegheată video şi avem convingerea că întreaga comunitate ne va susţine în demersul de a avea un oraş curat, cu spaţii verzi îngrijite, cu amenajări urbane plăcute.

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, mulţumeşte tuturor cetăţenilor, colaboratorilor, agenţilor economici, partenerilor din societatea civilă, pentru solidaritatea demonstrată cu fiecare ocazie şi transmite un mesaj sincer de sănătate şi împliniri, cu prilejul Învierii Domnului. Să ne fie sărbătoarea senină, să avem parte de tradiţiile pascale într-o atmosferă de pace, cu speranţe renăscute şi cu bucurii împărtăşite. Hristos a înviat!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

alexandru 15 aprilie 2017 at 16:53

de fapt biserica din strada valea frumoasei (din greci)a fost pana in anul 1948 greco-catolica.A FOST CONSTRUITA CU BANII MITOPOLITULUI BOB AL BLAJULUI IN ANUL 1820.ASA CA PODUL DE FLORI UNESTE O BISERICA ORTODOXA CU UNA GRECO-CATOLICA LUTA DE ORTODOCSI.

Comentariile sunt oprite