Rămâi conectat

Sport

FOTO: Pilotul albaiulian Mihai Beldie, primă participare la Campionatul Internațional de Turisme și Formula Predator’s

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Adâncata, Ialomița, pe singurul circuit de viteză din România, s-a desfășurat în week-end-ul trecut prima etapă a Campionatului Internațional de Turisme și Formula Predator’s. Județul Alba a fost reprezentat în această competiție de pilortul Mihai Beldie jr., de la ”Mihai Beldie Driving Institute” – cursuri de conducere defensivă și sportivă.

beldie1

”Cu susținerea Smart Driving România, prin intermediul lui Andrea Fogliazza, am putut lua startul la ambele curse organizate. Toate bune și frumoase: 12 ture, aproximativ 50 de km, în care pot să spun că am pilotat, o senzație pe care doar la bordul unui predator am avut parte. Din păcate, fiind în plutonul codaș, nu am simțit concurența, am mers fără să mă încurce cineva. În cele din urmă m-am calificat de pe un meritabil loc 5 și a început cursa, de data aceasta totul s-a schimbat, eram și eu în… concurs. 10 ture, 3 monoposturi locul 4,5 și 6 am stat „spoiler la eleron”. Cu depășiri la peste 150km/h, a fost o luptă nebună în care am înțeles plăcerea de a pilota un monopost și am perceput ideea de a merge tare, roată la roată. Am terminat al patrulea, rezultat onorabil având în vedere primul meu contact cu circuitul și ideea de monopost. Sunt sigur ca in viitorul apropiat o sa devin o problema reala în lupta pentru fruntea clasamentului” ne-a povestit Mihai Beldie după prima etapa internațională de Formula Predator’s.

[nggallery id=1859]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea