Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| ”Pictăm Crăciunul în culorile copilăriei”, la Alba Iulia: 10 copii premiați cu trotinete de IPEC și sute de ghivece împărțite albaiulienilor în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

campanie ipec44Campania „Pictăm Crăciunul în culorile copilăriei”, lansată de fabrica de porțelan IPEC și Primăria Municipiului Alba Iulia, în cadrul căreia copiii de la grădinițele și școlile din Alba Iulia au fost provocați să dea viață ghivecelor, s-a încheiat, luni seara, în Piața Cetății din Alba Iulia, cu evenimentul de premiere.

Prin tragere la sorți, 10 copii au fost premiați cu câte o trotinetă, iar ceilalți s-au putut bucura de cadouri de la Moș Crăciun. Ghivecele realizate de elevi au fost expuse în jurul bradului, iar albaiulienii care au dorit și-au putut lua acasă unul dintre acestea.

 În perioada 15-18 decembrie 2015, peste 2100 de copii din Alba s-au implicat în cadrul campaniei „Pictăm Crăciunul campanie ipec57în culorile copilăriei” și au transpuns imaginea Crăciunului pe ghivecele oferite de compania SC IPEC SA, în grădinițele și școlile din Alba-Iulia. Ghivecele și acuarelele pentru fiecare copil care și-a exprimat interesul au fost asigurate de organizatori.

”Prin culoare, copiii își exteriorizează sentimentele și trăirile interioare. Își dezvoltă în mod natural simțul competitiv, creativitatea, comunicarea și învață despre lucrul în echipă . În cadrul concursului, se va picta cu mânuțele, degețelele, pensulele, se vor crea obiecte speciale de decor, care vor prinde viață. Copiii vor face echipă cu educatorii, vor veni cu idei speciale, vor crea, vor descoperi, vor fi premiați”, au transmis organzatorii evenimentului la începutul campaniei.

campanie ipec36Toate ghivecele realizate de aceștia au fost expuse, luni seara, În jurul bradului de Crăciun amplasat în Piața Cetății din Alba Iulia, și oferite apoi în dar albaiulienilor. La evenimentul de premiere, în cadrul căruia au fost nominalizați, prin tragere la sorți, 10 câștigători care au primit câte o trotinetă, a avut loc și o lansare de lampioane, cu mesaje transmise Moșului.

Ipec SA este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața articolelor din ceramică din România, companie înființată în 1991, cu capital 100 % românesc. În 24 de ani, IPEC SA s-a transformat dintr-o afacere de familie în lider european în industria ceramică, iar evoluţia ascendentă a afacerii a fost puternic influenţată de investiţii şi a fost marcată de creşteri importante a cifrei de afaceri: de la o investiție de 100 de euro la peste 20 mil. Euro.

Echipa Ipec își concentrează continuu atenția pe proiectele sociale dedicate tinerilor, deoarece consideră că viitorul țării stă cu adevărat în mâinile lor. În 2015, prin intermediul a peste 30 contracte de sponsorizare, și-a canalizat eforturile către sprijinirea tinerelor talente, a sportivilor, a persoanelor cu dizabilități și le-a propus frecvent activitați extrașcolare, în vederea dezvoltării abilităților creative și comportamentale. De asemenea, a dezvoltat programe sustenabile de responsabilitate socială, prin care a încadrat în muncă mai multe persoane cu handicap. Compania Ipec a contribuit și la înființarea Şcolii Profesionale Germane din Alba Iulia, un proiect cu o investiție pe termen lung, pe băncile căreia au studiat 4 dintre angajații actuali.

Compania se află în continuă dezvoltare și își dorește ca în 2016 să-și mărească colectivul, prin angajarea a încă 200 de persoane. (A.M.)

[nggallery id=1461]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

11 decembrie | BebeBiblioteca, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!, noua temă a atelierului de parenting

Ziarul Unirea

Publicat

în

11 decembrie | BebeBiblioteca, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!, noua temă a workshop-ului de parenting Luni, 11 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc ultimul atelier de parenting din anul 2023. De data aceasta, psihoterapeuta Adina Drimbe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare