FOTO: Peste 600 de vitezomani sancționați, pe drumurile din județ. Acțiune la nivel european, desfășurată și de IPJ Alba

Paul Voicu - Primar 2020

În conformitate cu calendarul polițiilor rutiere europene TISPOL, polițiștii din județul Alba au depistat 673 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză. În legătură cu 12 dintre aceștia, complementar sancțiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 km/h.

ELIT

În perioada 12-18 august 2019, poliţiştii rutieri din Alba au acționat, în conformitate cu calendarul campaniei „SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor rutiere privind viteza.

În cadrul acestei acțiuni au fost verificate 1453 de autovehicule și aplicate 673 de sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea regimului legal de viteză. Alte 155 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, conducătorilor auto, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.
Valoarea totală a amenzilor a fost de 217.500 lei.

Mihail David - 2020

Faţă de 12 conducători auto, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, ca urmare a faptului că au fost depistaţi circulând cu o viteză mai mare de 50 de kilometri/oră decât limita maximă admisă.

Stimați conducători auto, pentru siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic, vă recomandăm să nu depăşiţi limita legală de viteză!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...