Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Peste 6.800 de țigări netimbrate confiscate pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș: Cum au încercat suspecții să scape de dovezi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Peste 6.800 de țigări netimbrate confiscate pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș: Cum au încercat suspecții să scape de dovezi

În seara zilei de marți, 31 ianuarie, în jurul orei 21,00, prin două apeluri 112, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au fost sesizați cu privire la faptul că trei bărbați care conduc ansambluri rutiere pe A1, în zona Cristian, pe direcția Deva – Sibiu, ar deține produse susceptibile a proveni din săvârșirea de fapte cu caracter penal.

Polițiștii rutieri au declanșat de urgență verificări în trafic, cele trei ansambluri fiind depistate și oprite pe A1, la km. 238, în zona Mohu, la volan fiind identificați trei bărbați, în vârstă de 52, 54, respectiv 62 de ani, toți din județul Teleorman.

Imediat după ce vehiculele au fost trase pe dreapta, polițiștii rutieri au observat că cei trei șoferi aruncă în șanțul din apropiere mai multe plase cu produse.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei trei șoferi ar fi încercat să se debaraseze de mai multe țigarete care nu prezentau timbru fiscal, aruncându-le în zona din apropierea autostrăzii.

Cu ocazia controlul efectuat asupra celor trei ansambluri rutiere, în cabine și în anvelope, polițiștii rutieri au descoperit și ridicat în vederea confiscării un număr de 6.880 de țigarete netimbrate și pentru care cei trei bărbați nu au putut prezenta documente de proveniență.

Cauza a fost preluată de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând a se efectua cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea