Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Peste 40 de elevi din clasele a XII-a de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia vor dona sânge pentru semenii aflați în suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 40 de elevi din clasele a XII-a de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia vor dona sânge pentru semenii aflați în suferință.

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a demarat astăzi, 4 noiembrie 2022, o nouă campanie de donare de sânge.

Acțiunea se va desfășura timp de o săptămână, în perioada 4 – 11 noiembrie, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba și vine ca răspuns la nevoia acută de sânge din această perioadă și numărul foarte mic al donatorilor de sânge. Totodată, acțiunea este inclusă în programul de manifestări dedicate Zilei Colegiului.

La campania de donare de sânge vor participa peste 40 de elevi din clasele a XII-a, conștienți că prin gestul lor își vor ajuta semenii aflați în suferință. În același timp, liceenii speră ca prin puterea exemplului personal să inspire și să mobilizeze cât mai multe persoane să doneze sânge.

Astfel de acțiuni umanitare au loc periodic la nivelul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, personalul și elevii oferind sprijinul lor semenilor și comunității.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea