Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Peste 350 de persoane au petrecut la Casa Cugireană, de Ziua Vârstnicilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ziua varstnicilor la cugir12Peste 350 de pensionari din Cugir au luat parte joi, 1 octombrie, la o masă festivă de Ziua Persoanelor Vârstnice organizată de social – democrații de la poalele Drăganei, la restaurantul ,,Casa Cugireană’’. Evenimentul, la care o contribuție deosebită a avut-o Organizația Pensionarilor PSD Cugir condusă de Laurențiu Duma, a fost prilej deopotrivă de întâlnire și socializare. Seniorii au fost recompensați cu un meniu bogat și muzică aleasă.

Fericiți că de ziua lor se bucură de toată atenția organizatorilor, invitații au mulțumit celor care se îngrijesc ca ei să aibă parte de o zi specială, de ziua lor. ,,E o satisfacție să ne vedem la ceas aniversar, o plăcere să fim invitați și ne bucurăm că există cineva care nu uită de noi. Ne regăsim aici, suntem un grup mare de pensionari care ne simțim bine în această zi’’, a spus una dintre participante la eveniment.

Întâlnirea le-a creat emoții. Unii nu s-au văzut de multă vreme. Au uitat pentru câteva ore de probleme, de durerile care le macină bătrânețea: problemele de sănătate, pensia mică sau nostalgia tinereții.

ziua varstnicilor la cugir10Muzica oferită de Ansamblul folcloric ,,60 plus Alba Iulia’’, grupul muzical al Centrului de Cultură ,,Augustin Bena’’ Alba Iulia și grupul ,,Pro Dance’’ din Cugir au delectat participanții prin prestația lor deosebită.

Prezenţi în mijlocul sărbătoriților, subprefectul Cornel Murg, deputatul Ioan Dârzu, Mircea Trifan – preşedintele Organizaţiei Cugir a PSD, președintele Organizației Pensionarilor PSD din Cugir – Laurențiu Duma, Eugen Popa – președintele Organizației Județene a Pensionarilor Alba a PSD, i-au felicitat pe invitați într-o zi atât de importantă pentru ei.

,,Vă mulțumesc în numele meu și al organizației pe care o conduc, pentru anii în care v-ați implicat în viața comunităţii locale, de modul în care v-ați crescut copiii, vă creșteți nepoții. Dați-mi voie să vă felicit cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, să vă urez un sincer ,,La mulți ani’’, le-a transmis invitaților, Mircea Trifan.

La eveniment au mai luat parte: viceprimarul Cugirului, Horia Rotche, Marcela Dărămuș-președinta Organizației Județene Alba a Femeilor, Ioan Florea – vicepreședinte al Organizației Județene Alba a PSD, Monalisa Borza- inspector la I.S.J. Alba.

( C.P.)

[nggallery id=1064]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea