Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Peste 350 de locuitori ai Rădeștiului au fost vaccinați la domiciliu: Zero infectări la nivelul comunei, din aprilie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de 352 de persoane din Rădești au fost imunizate în mai puțin de două lună de zile la domiciliul acestora. O echipă mobilă din Aiud însoțită de viceprimarul localității Rădești, Tibor Balasz s-a deplasat pe teren urmare a solicitării cetățenilor din localitate de a se vaccina.

,,Mulțumim locuitorilor comunei care au înțeles că revenirea la normalitate este strâns legată de atitudinea fiecăruia dintre noi  față de această campanie de vaccinare . Doar vaccinându-ne putem privi cu încredere şi speranţă spre viitor, un viitor sigur atât pentru noi cât şi pentru copiii noştri. Fiecare dintre noi este responsabil să se mențină sănătos, iar prin acțiunile noastre dorim, să-i mentinem în siguranță pe cei din jurul nostrum, îndemnându-i să se vaccineze”, ne-a declarant viceprimarul. În opinia edililului, vaccinarea a însemnat mult mai puține infectări, observându-se revenirea la normalitate (zero infectări la nivelul comunei începând cu data de 19 aprilie 2021). 

,,Facem din nou apel la cei ce doresc să se imunizeze rugându-i să se prezinte cu actul de identitate la sediul primăriei comunale, iar echipa mobilă de vaccinare se va prezenta la fiecare acasă pentru a-i imuniza.

Mulțumim pe această cale, echipei medicale formată din: doctor Adrian Mihăilă precm și asistentelor medicale Kati Gal și Dana Borta , care au sprijinit demersul nostru”, a mai precizat viceprimarul Balasz.
Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea