Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Peste 300 de invitați au petrecut la Casa Cugireană, de ,,Ziua Internațională a Vârstnicilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ospitaliera sală de festivități a restaurantului ,,Casa Cugireană”, peste 300 de personae au fost prezente luni, 1 octombrie începând cu ora 16.00, la petrecerea ocazionată de celebrarea ,,Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice” organizată de social – democrații din localitate.

Evenimentul, la care o contribuție deosebită a avut-o organizației PSD condusă de președintele Mircea Trifan, precum și liderul pensionarilor PSD Cugir, inginerul Laurențiu Duma, s-a dovedit, și în acest an, un bun prilej de întâlnire și socializare, vârstnicii reușind să se bucure de bună dispoziție, de un meniu bogat și distracție până seara târziu. La acestea a contribuit și muzica oferită de interpreta Luminița Pușcaș și formația, care a delectat invitații prin prestația lor deosebită.

Prezenţi în mijlocul sărbătoriților, deputatul Ioan Dârzu –președintele organizației Alba a PSD, Mircea Trifan – președintele organizației Cugir a PSD, prefectul Județului Alba, Dănuț Hălălai, directorul Cancelariei Instituției Prefectului – Cornel Murg, Marcela Dărămuș – președinta Organizației Județene Alba a Femeilor Social – Democrate, Dr. Julieta Isarie –președinta Organizației Femeilor Social – Democrate Cugir, i-au felicitat pe invitați într-o zi atât de importantă pentru ei, le-au urat multă sănătate și multe bucurii alături de familii și prieteni.

Constantin PREDESCU
Foto: Mihaela BOTA

[nggallery id=6220]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba Proiectul, sugestiv intitulat, ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT” se desfășoară și în acest an, în perioada aprilie – iunie 2024. Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Primăria Municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea