FOTO: Peste 200 de participanţi la BALUL organizat de Asociația Vânătorilor din Blandiana, la hanul Lutcsh din Vințu de Jos

Sâmbătă seara, Sala Regală a restaurantului “Lutcsh 2000” din Vințu de Jos a fost gazda ediției 2018 a Balului Vânătorilor organizat de  Asociația “Mistrețul” Blandiana, prin grija președintelui asociației, Nicolae Stuparu.

Peste 200 de participanţi: membri ai asociaţiei, invitaţi de seamă şi personalităţi politice  au petrecut într-o atmosferă incendiară, cu meniuri alese, muzică de calitate, tombolă, dans şi multă, multă voie bună. Printre cei prezenţi s-au aflat primarul și viceprimarul din Blandiana, Nicolae Gherman, respectiv  Ioan Ispas, primarul din Vințu de Jos, Iosif Josan, primarul Vasile Cărăguț din Geoagiu și Ioan Trif din Ceru Băcăinți.

Invitaţii au petrecut până noaptea târziu, au plecat acasă cu regretul că acest bal minunat a ţinut doar o noapte, iar pe viitor au făcut recomandările către organizatori să ţină ca-n poveşti „trei zile şi trei nopţi”. Invitații s-au ales cu un meniu bogat din partea organizatorilor, format din preparate vânătorești, meniu oferit de bucătarul Ilie din Vurpăr.

Voia bună a fost  întreținută de formația ,,Select” din Vințu de Jos , care au pregătit un  show de excepție. Surprizele s-au ţinut  în lanț , invitaţii au avut parte de o tombolă cu premii generoase, cel mai mare premiu fiind un mistreț, locul II un căprior, iar locul III o blană de mistreț.

A fost tras din urnă și “Păcăliciul balului”, prmiu constând într-o “țarcă”, pasăre cunoscută, care potrivit tradiției vânătorești va face ca cel care o câștigă să aibă noroc la vânătoare tot anul. Organizatorii au dorit să transmit mulțumiri gazdei evenimentului, patronul locației, Michael Lutcsh pentru sprijinul acordat în desfășurarea evenimentului. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...