Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Performanţa Ighiu – Pandurii 2 Tg. Jiu 1-1 (1-0)| Pas fals la debut pentru Himcinschi în Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanta Ighiu - Pandurii Tg Jiu 81Performanţa Ighiu a debutat cu un semieșec în Liga a 3-a, remizând pe „Cetate” cu echipa secundă a Pandurilor Tg. Jiu, scor 1-1 (1-0).

În minutul 43, Bălaș a înscris un eurogol, o execuție pretențioasă de la 17 metri. Elevii lui Himcinschi au fost egalați în minutul 88, când Negrescu a profitat de o eroare majoră în defensiva adversă comisă de căpitanul Ovidiu Turuș (unul dintre cei mai constanți jucători) și a îndoliat debutul în Liga a 3-a! „Nu este începutul pe care l-am dorit. Acesta este fotbalul, din păcate. Nu mă pot bucura pe deplin de reușită, întrucât nu am câștigat acest meci. Încercăm să ne revanșăm în rundele următoare„, a precizat Cristian Bălaș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Oltenii au aliniat o formulă extrem de tânără, din primul unsprezece numai doi jucători (Popescu, Constantin) fiind mai în vârstă de 20 de ani.

*Ocaziile ratate se răzbună

La finele unui prim act echilibrat, Bălaș a marcat un gol ce a dezmorțit tabela. După pauză, oltenii s-au arătat periculoși și au fost aproape de egalare prin Dodoi ce a tras în bara stângă de la 16 metri. Imediat, R. David a ratat o ocazie imensă (min. 65), șutul său fiind respins de pe linia porții de fundașul Celea, după ce atacantul a driblat inclusiv portarul. Și S. Turuș a irosit o oportunitate majoră în minutul 75, când a tras pe lângă bara dreaptă, atacanții Ighiului bătându-și joc de situațiile create, iar apoi amfitrionii au fost taxați pe final.

*Himcinschi: „Rezultatul este echitabil”

Jocul a fost echilibrat, iar rezultatul este echitabil. Asta deși, la scorul de 1-0 am avut două ocazii foarte clare, de care n-am profitat. Nu putem să-i imputăm nimic lui Ovidiu Turuș, au fost mai multe disfuncționalități și erori. Îmi doream foarte mult să învingem la debut. Programul este unul dificil în continuare„, a menționat Adorian Himcinschi.

Adorian Himcinschi a mizat pe R. Bodea – Buda, Potopea, Ov. Turuş, Al. Giurgiu (65, G. Toma) – F. Morar, Oniche, Bălaş (58, Negură), B. Bărculeţ (73, Bocșa) – R. David (83, M. Cristea), S. Turuş; rezerve Baba – H. Marian, R. Moga.

Pandurii Tg. Jiu 2: Popescu – Trocan, Negrescu, Celea, Constantin, Erdei, Bîrlan, Predescu, Dănăricu, Pîrcălabu, Dodoi; rezerve Oprița, Mărgărit, Miroiu, Bînzan, A. David, Șendroiu, Nemidi. Antrenor Claudiu Mocioi.

În etapa următoare, nou-promovata se va deplasa la Hunedoara.

[nggallery id=914]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea