Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Percheziții la Cluj, la persoane bănuite că ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat droguri. La acțiune au participat și polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 19 mai, 11 persoane au fost reținute preventiv, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate în fața magistraților pentru dispunerea măsurilor preventive, în cadrul perchezițiilor polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Alba şi Mureş.

Din cercetări a reieșit că, din 2019 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat și deținut pentru consum propriu droguri de risc și substanțe psihoactive, în județele Cluj și Hunedoara.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1 kg. de cannabis, aproximativ 200 de plicuri ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 16.620 de lei, 7.890 de euro, mai multe telefoane mobile, o puşcă airsoft, grindere, bancnote rulate, cântare electronice şi ambalaje cu urme de substanţe.

Totodată, a fost depistat un bărbat urmărit, acesta fiind condamnat definitiv într-o cauză privind comercializarea de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

La actiune au participat și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Alba şi Mureş, precum și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea