Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO | Percheziții în Arad, la locuințele unui tânăr din Alba Iulia care s-a dat drept polițist: Ce au descoperit oamenii legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Percheziții în Arad, la locuințele unui tânăr din Alba Iulia care s-a dat drept polițist: Ce au descoperit oamenii legii

La data de 31 ianuarie 2024, polițiștii de investigații criminale din municipiul Alba Iulia au efectuat 4 percheziții, în județul Arad, la imobilele folosite de un tânăr de 25 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de uzurparea de calități oficiale.

Din cercetări a reieșit că, în seara de 27 decembrie 2023, în timp ce se afla în municipiul Alba Iulia, persoana cercetată, folosindu-se de o calitate oficială nereală, ar fi oprit un autoturism și i-ar fi transmis conducătorului auto recomandări privind circulația pe drumurile publice, raportate la o presupusă abatere rutieră săvârșită de acesta.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicat în vederea indisponibilizării stații de emisie-recepție, veste antiglonț, arme de tip airsoft nesupuse autorizării, legitimații, precum și alte documente care au legătură cu activitatea infracțională.

Față de tânărul de 25 de ani, din municipiul Arad, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, 1 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Arad și de cel al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de Procedură Penală precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea