FOTO/Pensionarii din Cugir și-au ales noua conducere pentru un mandat de doi ani. Nicolae Conțan a fost ales în funcția de președinte

Sala de conferințe a Centrului Cultural Cugir a găzduit luni, 10 decembrie a. c, Conferința Organizației Cugir a Pensionarilor Social – Democrați (OPSD), la care au luat parte peste 130 de delegați desemnați în cadrul ședințelor PSD organizate pe structura celor 19 secții de votare la nivel local.

Pe agenda dezbaterilor s-au aflat înscrise: Darea de seamă privind activitatea desfășurată de Biroul Organizației Pensionarilor Social – Democrați de la ultimele alegeri și până în prezent( raport prezentat de președintele Laurențiu Duma);

Alegerea președintelui, vicepreședinților și a membrilor noului birou pentru un mandat de doi ani. După alocuțiunile prezentate de către Mircea Trifan – președinte PSD Cugir, Julieta Isarie – președinta Organizației de Femei a PSD Cugir și Cornel Murg – vicepreședinte al Organizației Alba a PSD, s-a trecut la alegerea noului birou. În condițiile în care ing. Laurențiu Duma a refuzat să mai candideze pentru un nou mandat de președinte(din motive personale), s-a supus la vot o nouă candidatură pentru această funcție, în persoana lui Nicolae Conțan., singurul înscris pe lista de candidați la președinția organizației.

Delegații la conferință au ales prin vot deschis, un birou format din 21 de membrii: 1 președinte, 3 vicepreședinți, 1 secretar și 16 membri. În funcția de președinte a fost ales Nicolae Conțan, iar ca vicepreședinți: Laurențiu Duma, Gheorghe Schiau și Nicolae Herlea. Pentru funcția de secretar a fost votat Cornel Păștină. Toți delegații prezenți la reuniune au primit Diplome aniversare semnate de liderul național Liviu Dragnea și președintele OPSD Ion Popa.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...