Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Paul Bejenariu (CS Universitatea Alba Iulia) – campion mondial la powerlifting juniori | Zestre de medalii la Istanbul pentru albaiulieni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Competitorii din Cetatea Marii Uniri au reușit rezultate excelente la Campionatul Mondial de Powerlifting destinat juniorilor, desfășurat la Istanbul în această perioadă, până la finele săptămânii.

La importanta competiție au fost peste 700 de sportivi și peste 50 de națiuni prezente, iar albaiiulienii au urcat în 8 rânduri pe podiumul de premiere (un aur, două medalii de argint și 5 medalii de bronz). Paul Bejenariu (CS Universitatea Alba Iulia) a devenit campion momdial la categoria 105 kilograme, în proba împins din culcat (cu rezultatul 235 kilograme), acesta mai cucerind două medalii de argint și una de bronz. Virginia Mîrza (CS Unirea Alba Iulia) a cucerit 4 medalii de bronz, la categoria 84 kilograme, junioare mici. Magdalena Burduf (CS Universitatea Alba Iulia) și-a trecut în cont 4 locuri 4 la categoria 84 kilograme, junioare mari. Alexandra Cazacu (CS Unirea Alba Iulia), la categoria 57 kilograme, junioare mari, a obținut un loc 4 și 3 locuri cinci, în lotul “tricolor” mai aflându-se și doi competitori de la Iron Team Ploiești, care au cucerit medalii.

Obiectivul de 3 medalii a fost depășit. La acestea se mai adaugă alte 8 clasări între locurile 4-6. Mulțumesc CS Universitatea Alba Iulia, CS Unirea Alba Iulia și Primăriei municipiului Alba Iulia”, a transmis Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting, totodată conducătorul delegației României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea