Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Patinoarul din Cetatea Alba Carolina s-a deschis oficial: Copiii au ieșit deja la distracție pe gheață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Veste bună pentru localnici și iubitorii sporturilor de iarnă! Patinoarul din municipiul Alba Iulia a fost deschis oficial marți 15 decembrie, odată cu ridicarea măsurii de carantinare a orașului.

Mai mulți tineri și copii s-au dat cu patinele, marți după masa, la Alba Iulia, unde s-a deschis mult așteptatul patinoar pe latura de vest a Cetății Alba Carolina. Patinoarul va fi deschis între orele 12:00 – 20:00, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus.

Între orele 12:00 și 16:00, intrarea va fi liberă, iar între orele 16:00 și 20:00, intrarea în patinoar va fi tarifată cu 10 lei. Prețul de închiriere al patinelor va fi de 10 lei, iar ursulețul ajutător va fi tot de 10 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Minivacanța de 1 Decembrie, plină de evenimente pentru salvatorii ISU Alba: Pompierii au intervenit la zeci de misiuni, incendii și accidente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Minivacanța de 1 Decembrie, plină de evenimente pentru salvatorii ISU Alba: Pompierii au intervenit la zeci de misiuni, incendii și accidente În perioada 30.11 – 03.12.2023, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba au executat 118 misiuni, cele mai multe dintre ele fiind pentru acordarea primului ajutor medical calificat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare