Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO VIDEO| Pasajul dintre Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei, „bântuit” de probleme. Sticla unui lift s-a spart

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| Pasajul dintre Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei, „bântuit” de probleme. Sticla unui lift s-a spart

Pasajul subteran care face legătura între Parcului Unirii și Bulevardul Transilvaniei a fost redat circulației pietonale, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să aștepte la semafor ca să treacă strada de pe Bulevardul Transilvaniei sau invers.

De când a fost dat în funcțiune pasajul subteran care face legătura între Parcului Unirii și Bulevardul Transilvaniei a întâmpinat mai multe probleme, de la scări, la lifturi, la infiltrațiile de apă care riscă să deterioreze tot mai mult pasajul. Astăzi sticla unui lift s-a spart, cel mai probabil de la o piatră aruncată de pe carosabil de o mașină.

Citește și : FOTO ȘTIREA TA| Lucrări de mântuială la scările de la Pasajul Unirii: Reparație „de unică folosință”

Recepția finală fusese programată pentru finalul lunii martie 2020, dar din cauza stării de urgență, constructorul a solicitat prelungirea termenului de predare a obiectivului. Timpul suplimentar a fost necesar pentru finalizarea celor două două ascensoare și autorizarea lor.

YouTube video

De la inaugurarea pasajului mai multe probleme au fost sesizate la pasajul din zona Cetate, unde din cauza ploilor și a zăpezii au apărut infiltrații de apă, care au făcut ca tavanul să „transpire” și pereții să se deterioreze vizibil.

În trecut pasajul a fost comparat cu faimoasa peșteră de la Scărișoara , datorită vremii reci, în interiorul pasajului care face legătura dintre Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei s-au format sloiuri de gheață.

Citește și : „Peisaj” demn de Peștera Scărișoara, în Alba Iulia. SLOIURI de gheață au fost formate în pasajul din Cetate, din cauza scurgerilor de apă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate Mai multe mioare speriate i-au încurcat miercuri după-masa pe șoferii care au avut drum în Alba Iulia, în zona intersecției de la Stadion Cetate. Citește și: FOTO ȘTIREA TA | Dilemă în trafic la Alba Iulia: Două indicatoare rutiere care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea