Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Orașul Teiuș înverzește, la început de primăvară. Au fost plantați peste 150 de copaci, în zona de picnic

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Orașul Teiuș înverzește, la început de primăvară. Au fost plantați peste 150 de copaci, în zona de picnic

Autoritățile locale din Teiuș au decis să profite de această perioadă a anului, astfel au fost plantați peste 100 de tei și peste 50 de sălcii plângătoare, în zona de picnic, din zona Căpud.

„Profitând de anotimpul prielnic, colegii din Primăria Teiuș au plantat peste 100 de tei și mai bine de 50 de sălcii plângătoare în noua zonă de picnic a orașului nostru de la Mureș, zona Căpud, consolidând astfel malul apei pe o lungime de peste 300 metri și trasând astfel noile axe verzi de dezvoltare a zonei din ce în ce mai vizitată de concetățenii noștri!

S-au realizat înlocuiri ale teilor distruși de nepăsarea și răutatea unor concetățeni certați cu bunul simț (zona parcului Mihai Viteazul, zonele verzi etc) totul din dorința de a avea un „plămân verde ” al Teiușului de care să ne bucurăm noi, dar și generațiile viitoare!”, au transmis reprezentanții primăriei Teiuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea